Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Реферативна база даних (31)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 107
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА834472 Науменко О. П. Інжиніринг буденної їжі покоління Z [Текст] : наоч. матеріали : навч. посіб. / Науменко О. П., Науменко М. О., Науменко О. О. ; ДВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДНВЗ УДХТУ, 2019. - 111 с. : іл.
2.ВА842395 Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва [Текст] : посібник-практикум / Самойчук К. О. [та ін.]. - Київ : ПрофКнига, 2020. - 250 с. : рис.
3.ВА785897 Лазарєва Т. А. Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології" / Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : Право, 2014. - 173 с. : рис., табл.
4.ВА614951 Донченко Л. В. Безопасность пищевой продукции [Текст] : Учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил.
5.ВС46203 Безопасность продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлениям и спец. высшего проф. образования... / И. А. Рогов [и др.]. - Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2007. - 225 с. - (Питание. Практика, технология, гигиена, качество, безопасность)
6.ВА843274 Сирохман І. В. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Текст] : підручник / Сирохман І. В., Гирка О. І., Калимон М.-М. В. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 394 с. : іл., рис., табл.
7.Р99847 Вступ до фаху [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної роботи та реферату для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с.
8.Р105906 Вступ до фаху [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та перерробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Я. І. Засядько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с.
9.Р99424 Вступ до харчової технології [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. К. Д. Ткаченко. - Х. : НУХТ, 2003. - 10 с.
10.Р100567 Вступ до харчової технології [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. Т. Носенко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.
11.ВА663655 Дипломне проектування [Текст] : Навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; ред. Г. В. Дейниченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі, Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Х. : Видавництво СНУ ім. В.Даля ; Луганськ : [б.в.], 2004. - 256 с.: рис., табл.
12.ВА843256 Еко- та ГМ-продукти [Текст] : навч. посіб. / [Г. О. Бірта та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 274, [1] с. : рис., табл.
13.ВА667716 Запольський А. К. Екологізація харчових виробництв [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища школа, 2005. - 423 с.
14.ВА734109 Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / [А. І. Українець та ін.] ; за наук. ред.: проф. М. М. Калакури та проф. Л. Ф. Романенко ; Відкр. міжнар. ун-т розв. людини "Україна". - К. : [Університет "Україна"], 2010. - 814 с. : рис., табл.
15.ВА868825 Загальні технології харчової промисловості [Текст] : підручник / О. А. Савченко [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт : Ямчинський О. В. [вид.], 2023. - 427 с. : рис., табл.
16.ВА855295 Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посіб. / О. А. Савченко [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 293 с. : рис., табл.
17.В355609/2 Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2 [Текст] / [М. В. Артамонова та ін.]. - 2014. - 189 с. : рис., табл.
18.В355609/1 Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 1 [Текст] / [О. В. Самохвалова та ін.]. - 2014. - 229 с. : рис., табл.
19.Р103879 Загальна технологія харчових виробництв [Текст] : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.090200 "Машини і технології пакування" напряму 0902 "Інженерна механіка" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кобилінська [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с.
20.Р99427 Загальна технологія харчових виробництв галузі та технологія галузі [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського