Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВА842395
Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва [Текст] : посібник-практикум / Самойчук К. О. [та ін.]. - Київ : ПрофКнига, 2020. - 250 с. : рис. - Бібліогр. в кінці розд., с. 249-250. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-06-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА747973
Березка, Тетяна Олександрівна. Харчові технології. Методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Т. О. Березка, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2011. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-593-946-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | Р99847
Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної роботи та реферату для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | Р105906
Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та перерробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Я. І. Засядько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р99424
Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. К. Д. Ткаченко. - Х. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р100567
Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. Т. Носенко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА663655
Дипломне проектування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; ред. Г. В. Дейниченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі, Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Х. : Видавництво СНУ ім. В.Даля ; Луганськ : [б.в.], 2004. - 256 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - ISBN 966-590-507-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | В355609/1
Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 1 / [О. В. Самохвалова та ін.]. - 2014. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 224-229. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-344-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | В355609/2
Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 2 / [М. В. Артамонова та ін.]. - 2014. - 189 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 187-189. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-345-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р99427
Загальна технологія харчових виробництв галузі та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | Р106962
Загальна технологія харчових виробництв та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Старчова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 44 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА717616
Загальна технологія харчових виробництв та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лаб. і контрольної робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму підготовки 0902 "Інженерна механіка" усіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Є. Поліщук [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 83 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | Р103879
Загальна технологія харчових виробництв [Текст] : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.090200 "Машини і технології пакування" напряму 0902 "Інженерна механіка" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кобилінська [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | Р99189
Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 19-21
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | В355898/1
Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. та заоч. форм навчання / [уклад.: Давидович О. Я., Турчиняк М. К., Палько Н. С.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015 . Ч. 1. - 2015. - 91 с. : табл. - Бібліогр.: с. 89-91. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | Р116944
Крамаренко, Дмитро Павлович. Методичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 7.010104 "Професійне навчання" профілю підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" [Текст] / Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна ; ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2010. - 47 с. : табл. - Бібліогр.: с. 41-43. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА732517
Крокошенко, Олена Яківна. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Методика викладання спеціальних дисциплін" за профілем підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" [Текст] : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" (профіль підготов. "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування") / О. Я. Крокошенко ; ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2010. - 54 с. : табл. - Бібліогр.: с. 52-53. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА796869
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посіб. / [Перцевой Ф. В. та ін. ; за ред. Ф. В. Перцевого] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 169 с. : табл., схеми. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-366-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА654414
Лабораторний практикум з курсу "Технологія продуктів харчування" для студентів заочної форми скороченого терміну навчання спеціальності "Технологія харчування" спеціалізації "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Н. М. Зубар. - К. : КНТЕУ, 2003. - 58 с. - Бібліогр.: с. 57
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | Р94555
Методические указания к выполнению лабораторных работ по курсу "Общая технология пищевых производств" для студентов пищевых специальностей [Текст] / Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т" ; сост. Е. И. Орлова [и др.]. - Х. : НТУ "ХПИ", 2002. - 35 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |