Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА441731 Матвієнко Д. Г. Методика радіологічних досліджень та оцінки якості вимірювань харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Матвієнко Дмитро Георгійович ; Одес. держ. акад. техн. регулювання та якості. - Одеса, 2019. - 20 с. : рис., табл.
2.ІВ224620 Biller J. Die massenspektrometrische Charakterisierung von lebensmittelrelevanten Proteinen und Proteinderivaten mittels HPTLC-MS-Verfahren [Текст] : Diss. / Julia Biller ; Fak. für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2017. - V, 201 S. : Abb.
3.СТ8402 Дослідження сенсорне. Методологія. Метод оцінювання значень (ISO 11056:1999, IDT; ISO 11056:1999/AMD.1:2013/IDT) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)
4.СТ8403 Дослідження сенсорне. Настанови щодо оцінки кольору продуктів (ISO 11037:2011, IDT) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 13 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
5.РА425028 Дудченко О. Є. Розробка і оптимізація кондуктометричного мультибіосенсора для визначення низки вуглеводів у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Дудченко Олександр Євгенович ; НАН України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.
6.СТ8571 Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
7.СТ7658 Харчові продукти. Вимоги до методів відбирання проб для арбітражного контролю вмісту бенз(а)пірену [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)
8.СТ7080 Дослідження сенсорне. Методологія. Навчання фахівців виявляти та розпізнавати запахи (ISO 5496:2006, IDT) [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - IV, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
9.РА398264 Лівенцова О. С. Визначення консервантів та антиоксидантів з використанням сенсибілізованої люмінесценції іонів лантанідів [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Лівенцова Олена Олегівна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
10.Р123085 Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 43 с. : рис., табл.
11.Р123086 Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання до викон. лаб. робіт для студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 47 с. : рис., табл.
12.РА397117 Бичкова Г. О. Сорбційно-люмінесцентне визначення поліфенольних сполук у харчових продуктах, рослинній сировині та фармацевтичних препаратах [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Бичкова Ганна Олексіївна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
13.РА397730 Мазуренко Є. О. Модифіковані біокомпозитними плівками на основі SiO2 та наноматеріалів електроди для амперометричного визначення сорбітолу і холіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Мазуренко Євген Олександрович ; Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2013. - 19 с. : рис., табл.
14.ВА763768 Експертиза товарів (продовольчі товари) [Текст] : метод. рек. до викон. лаб. робіт для студ. проф. спрямування 8.030510.01 та 7.030510.01 "Товарознавство і комерційна діяльність" всіх форм навчання / ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Каф. товарознавства, торг. підприємництва та експертизи товарів ; [уклад.: І. О. Щербініна, Н. Б. Аннєнкова]. - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2013. - 54 с.
15.ДС134584 Бычкова А. А. Сорбционно-люминесцентное определение полифенольных соединений в пищевых продуктах, растительном сырье и фармацевтических препаратах [Текст] : дис. ... канд. хим. наук : 02.00.02 / Бычкова Анна Алексеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2013. - 184 л. : рис.
16.ДС136722 Мазуренко Є. О. Модифіковані біокомпозитними плівками на основі SiO2 та наноматеріалів електроди для амперометричного визначення сорбітолу і холіну [Текст] : дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Мазуренко Євген Олександрович ; Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка. - Київ, 2013. - 189 арк. : рис., табл.
17.Р124772 Фізико-хімічні методи аналізу [Текст] : метод. вказівки та завдання до викон. лаб. робіт для студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 43 с. : рис., табл.
18.Р123089 Фізико-хімічні методи аналізу та методи дослідження товарів [Текст] : тест. завдання для контролю рівня знань студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 47 с.
19.Р123863 Хімічний аналіз продуктів харчування [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича ; уклад.: М. М. Воробець, А. Г. Волощук, А. С. Горлій. - Чернівці : Рута, 2013. - 31 с.
20.ДС149349 Костенко Є. Є. Полімерні іоніти з іммобілізованими барвниками у гібридних спектрофотометричних методах аналізу [Текст] : дис. ... д-ра хім. наук : 02.00.02 / Костенко Єлізавета Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 464, [10] арк. : табл., рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського