Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ІВ194321 Benning L. Messung von C1-C2-Aldehyd-Konzentrationen während der Feldmeßkampagne POPCORN: Ihr Einfluß auf die Radikalchemie [Текст] : Diss. / L. Benning ; Universität zu Köln. Math.-Naturwiss. Fak. - Köln : [б.в.], 1997. - 80 S.: Abb.
2.ІВ224620 Biller J. Die massenspektrometrische Charakterisierung von lebensmittelrelevanten Proteinen und Proteinderivaten mittels HPTLC-MS-Verfahren [Текст] : Diss. / Julia Biller ; Fak. für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2017. - V, 201 S. : Abb.
3.ІВ209642 Pałacha Z. Badanie stanu wody w matrycy modelowej i uzyskanej z jabłek z wykorzystaniem metody opartej na izotermach sorpcji oraz kalorymetrycznej [Текст] / Z. Pałacha. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007. - 84 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie)
4.ДС84722 Бакланов А. Н. Ультразвук в химическом анализе: генерация аналитического сигнала и интенсификация пробоподготовки [Текст] : Дис... д-ра хим. наук: 02.00.02 / Бакланов Александр Николаевич ; Днепропетровский национальный ун-т, Украинский НИИ соляной промышленности. - К., 2003. - 410 л.: рис.
5.РА329101 Бакланов О. М. Ультразвук у хімічному аналізі: генерація аналітичного сигналу та інтенсифікація пробопідготовки [Текст] : Автореф. дис... д-ра хім. наук: 02.00.02 / Бакланов Олександр Миколайович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 36 с.: рис., табл.
6.РА397117 Бичкова Г. О. Сорбційно-люмінесцентне визначення поліфенольних сполук у харчових продуктах, рослинній сировині та фармацевтичних препаратах [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Бичкова Ганна Олексіївна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
7.ДС134584 Бычкова А. А. Сорбционно-люминесцентное определение полифенольных соединений в пищевых продуктах, растительном сырье и фармацевтических препаратах [Текст] : дис. ... канд. хим. наук : 02.00.02 / Бычкова Анна Алексеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2013. - 184 л. : рис.
8.СТ2697 Дослідження сенсорне. Методологія ранжування (ISO 8587:1988, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України)
9.СТ8402 Дослідження сенсорне. Методологія. Метод оцінювання значень (ISO 11056:1999, IDT; ISO 11056:1999/AMD.1:2013/IDT) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)
10.СТ7080 Дослідження сенсорне. Методологія. Навчання фахівців виявляти та розпізнавати запахи (ISO 5496:2006, IDT) [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - IV, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
11.СТ8403 Дослідження сенсорне. Настанови щодо оцінки кольору продуктів (ISO 11037:2011, IDT) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 13 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
12.ВА620515 Дуборасова Т. Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов. Дегустация вин [Текст] : Учеб. пособие / Т. Ю. Дуборасова. - М. : Издательско-книготорговый центр "Маркетинг", 2001. - 183 с.: ил.
13.РА425028 Дудченко О. Є. Розробка і оптимізація кондуктометричного мультибіосенсора для визначення низки вуглеводів у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Дудченко Олександр Євгенович ; НАН України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.
14.ВА763768 Експертиза товарів (продовольчі товари) [Текст] : метод. рек. до викон. лаб. робіт для студ. проф. спрямування 8.030510.01 та 7.030510.01 "Товарознавство і комерційна діяльність" всіх форм навчання / ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Каф. товарознавства, торг. підприємництва та експертизи товарів ; [уклад.: І. О. Щербініна, Н. Б. Аннєнкова]. - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2013. - 54 с.
15.РА372721 Захаренко В. О. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Захаренко Віталій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис., табл.
16.ДС121545 з дод. Захаренко В. А. Усовершенствование методологии экспертизы пористых пищевых продуктов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Захаренко Виталий Александрович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 378 л. : рис., табл.
17.ДС76640 Зима С. В. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : Дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Волинський держ. ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк, 2002. - 130 арк.
18.РА321564 Зима С. В. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : Автореф. дис.. канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2002. - 18 с.: рис.
19.ВА632211 Информационные технологии пищевых производств в условиях неопределенности (системный анализ, управление и прогнозирование с элементами компьютерного моделирования) [Текст] / А. Е. Краснов [и др.]. - М. : ВНИИМП, 2001. - 496 с.: рис.
20.ДС149349 Костенко Є. Є. Полімерні іоніти з іммобілізованими барвниками у гібридних спектрофотометричних методах аналізу [Текст] : дис. ... д-ра хім. наук : 02.00.02 / Костенко Єлізавета Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 464, [10] арк. : табл., рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського