Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС84722 Бакланов А. Н. Ультразвук в химическом анализе: генерация аналитического сигнала и интенсификация пробоподготовки [Текст] : Дис... д-ра хим. наук: 02.00.02 / Бакланов Александр Николаевич ; Днепропетровский национальный ун-т, Украинский НИИ соляной промышленности. - К., 2003. - 410 л.: рис.
2.ДС76640 Зима С. В. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : Дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Волинський держ. ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк, 2002. - 130 арк.
3.РА329101 Бакланов О. М. Ультразвук у хімічному аналізі: генерація аналітичного сигналу та інтенсифікація пробопідготовки [Текст] : Автореф. дис... д-ра хім. наук: 02.00.02 / Бакланов Олександр Миколайович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 36 с.: рис., табл.
4.РА321564 Зима С. В. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : Автореф. дис.. канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2002. - 18 с.: рис.
5.ВА620515 Дуборасова Т. Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов. Дегустация вин [Текст] : Учеб. пособие / Т. Ю. Дуборасова. - М. : Издательско-книготорговый центр "Маркетинг", 2001. - 183 с.: ил.
6.ВА625618 Методи контролю харчових виробництв [Текст] : Метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. П. Костенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 101 с.
7.ВА632211 Информационные технологии пищевых производств в условиях неопределенности (системный анализ, управление и прогнозирование с элементами компьютерного моделирования) [Текст] / А. Е. Краснов [и др.]. - М. : ВНИИМП, 2001. - 496 с.: рис.
8.ВА637198 Сенсорний аналіз [Текст] : Опорний конспект лекцій для студ. спец. 7.050301, 7.050303 / уклад. А. П. Батутіна ; Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2002. - 127 с.
9.Р99942 Прилади контролю параметрів якості продукції харчових виробництв [Текст] : Тексти лекцій до відповід. розд. дисципліни "Автоматизація виробничих процесів" для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Т. Марченко, О. І. Левченко. - К. : НУХТ, 2003. - 33 с.: рис.
10.Р100385 Основи комп'ютерної хімії біологічно активних речовин [Текст] : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. С. Дегтярьов [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 36 с.: рис.
11.ВА648453 Родина Т. Г. Сенсорный анализ продовольственных товаров [Текст] : Учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. "Товароведение и экспертиза товаров" и др. технол. спец. пищевого профиля / Т. Г. Родина. - М. : Издательский центр "Академия", 2004. - 204 с.: рис., табл. - (Высшее профессиональное образование. Пищевое производство)
12.Р101261 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с.
13.Р102528 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кочубей [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с.: табл.
14.АО137911 Простейшие способы определения доброкачественности важнейших пищевых продуктов [Текст] / сост. Я. К. Боровский, Ю. О. Герцман ; Комитет по устройству холерной выставки в г. Киеве под председательством В.К.Высоковича. - Пб. ; К. : Сотрудник, 1910. - 48 с.
15.Р109776 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. і лаб. робіт для студ. спец. 7.091701, 7.091702, 7.091704 та 7.091706 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Дроков, В. Д. Ганчук. - К. : НУХТ, 2006. - 15 с.
16.Р106963 Сенсорний аналіз харчових продуктів [Текст] : Метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Д. Іванова, Л. С. Дегтярьов. - К. : НУХТ, 2006. - 38 с.
17.СТ2697 Дослідження сенсорне. Методологія ранжування (ISO 8587:1988, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України)
18.ВА720303 Сенсорний аналіз [Текст] : практикум: навч. посібник / І. В. Ємченко [та ін.] ; заг. ред. І. В. Ємченко. - Л. : Афіша, 2009. - 326с., [8 ]арк. рис.: рис., табл.
19.ВА722741 Чмиленко Ф. О. Використання ультразвукового випромінювання у хімічному аналізі [Текст] : монографія / Ф. О. Чмиленко, О. М. Бакланов ; Українська інженерно-педагогічна академія, Дніпропетровський національний ун-т. - Горлівка : Ліхтар, 2009. - 170 с.: табл., рис.
20.РА372721 Захаренко В. О. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Захаренко Віталій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського