Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА441731

Матвієнко, Дмитро Георгійович.
Методика радіологічних досліджень та оцінки якості вимірювань харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Матвієнко Дмитро Георгійович ; Одес. держ. акад. техн. регулювання та якості. - Одеса, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
2.
ІВ224620

Biller, Julia.
Die massenspektrometrische Charakterisierung von lebensmittelrelevanten Proteinen und Proteinderivaten mittels HPTLC-MS-Verfahren [Text] : Diss. / Julia Biller ; Fak. für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2017. - V, 201 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 157118

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ8402


Дослідження сенсорне. Методологія. Метод оцінювання значень (ISO 11056:1999, IDT; ISO 11056:1999/AMD.1:2013/IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ8403


Дослідження сенсорне. Настанови щодо оцінки кольору продуктів (ISO 11037:2011, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 13 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
5.
РА425028

Дудченко, Олександр Євгенович.
Розробка і оптимізація кондуктометричного мультибіосенсора для визначення низки вуглеводів у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Дудченко Олександр Євгенович ; НАН України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ8571


Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ7658


Харчові продукти. Вимоги до методів відбирання проб для арбітражного контролю вмісту бенз(а)пірену [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ7080


Дослідження сенсорне. Методологія. Навчання фахівців виявляти та розпізнавати запахи (ISO 5496:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - IV, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА398264

Лівенцова, Олена Олегівна.
Визначення консервантів та антиоксидантів з використанням сенсибілізованої люмінесценції іонів лантанідів [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Лівенцова Олена Олегівна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р123085


Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 43 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 41. - 150 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
Р123086


Методи дослідження харчових продуктів та сировини [Текст] : метод. вказівки та завдання до викон. лаб. робіт для студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці лаб. робіт. - 150 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА397117

Бичкова, Ганна Олексіївна.
Сорбційно-люмінесцентне визначення поліфенольних сполук у харчових продуктах, рослинній сировині та фармацевтичних препаратах [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Бичкова Ганна Олексіївна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
13.
РА397730

Мазуренко, Євген Олександрович.
Модифіковані біокомпозитними плівками на основі SiO2 та наноматеріалів електроди для амперометричного визначення сорбітолу і холіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Мазуренко Євген Олександрович ; Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2013. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА763768


Експертиза товарів (продовольчі товари) [Текст] : метод. рек. до викон. лаб. робіт для студ. проф. спрямування 8.030510.01 та 7.030510.01 "Товарознавство і комерційна діяльність" всіх форм навчання / ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Каф. товарознавства, торг. підприємництва та експертизи товарів ; [уклад.: І. О. Щербініна, Н. Б. Аннєнкова]. - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2013. - 54 с. - Бібліогр.: с. 44-46. - 200 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС134584

Бычкова, Анна Алексеевна.
Сорбционно-люминесцентное определение полифенольных соединений в пищевых продуктах, растительном сырье и фармацевтических препаратах [Текст] : дис. ... канд. хим. наук : 02.00.02 / Бычкова Анна Алексеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2013. - 184 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-184.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
Категорія: Хімічні науки   
16.
ДС136722

Мазуренко, Євген Олександрович.
Модифіковані біокомпозитними плівками на основі SiO2 та наноматеріалів електроди для амперометричного визначення сорбітолу і холіну [Текст] : дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Мазуренко Євген Олександрович ; Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка. - Київ, 2013. - 189 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 164-189.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
17.
Р124772


Фізико-хімічні методи аналізу [Текст] : метод. вказівки та завдання до викон. лаб. робіт для студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 43 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці лаб. робіт. - 150 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
Р123089


Фізико-хімічні методи аналізу та методи дослідження товарів [Текст] : тест. завдання для контролю рівня знань студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 47 с. - Бібліогр.: с. 4-5. - 200 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Р123863


Хімічний аналіз продуктів харчування [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича ; уклад.: М. М. Воробець, А. Г. Волощук, А. С. Горлій. - Чернівці : Рута, 2013. - 31 с. - Бібліогр.: с. 30. - 50 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
20.
ДС149349

Костенко, Єлізавета Євгеніївна.
Полімерні іоніти з іммобілізованими барвниками у гібридних спектрофотометричних методах аналізу [Текст] : дис. ... д-ра хім. наук : 02.00.02 / Костенко Єлізавета Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 464, [10] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 303-371.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського