Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-101$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.ВА604916 Пасальський Б. К. Хімія харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб. / Б. К. Пасальський ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 196 с.
2.В345412/Ч. 3 Чистяков, Игорь Дмитриевич Физико-механические свойства сырья и готовой продукции пищевых производств. Ч. 3:Молекулярное строение, химический состав и структура пищевых материалов [Текст]. - Ростов-на-Дону : [б.и.], 2001. - 70 с.: рис.
3.ВА625329 Ратушный А. С. Изменение белков и других азотистых веществ при кулинарной обработке продуктов [Текст] : Учеб. пособие по дисциплине "Технология продукции общественного питания" для студ. вузов, обуч. по спец. 271200-Технология продуктов общественного питания / А. С. Ратушный [и др.]. - М. : [б.и.], 2001. - 104 с.
4.ВА663149 Хімія харчування [Текст] : Метод. матеріали / упоряд. О. Каретникова, Г. Мальченко. - К. : Редакції загальнопедагогічних газет, 2005. - 128 с. - (Бібліотека "Шкільного світу". Хімія. Біологія)
5.СТ1509/Ч. 3 Продукти харчові нежирові. Визначання вмісту залишків пестицидів газохроматографічним методом. Ч. 3:ДСТУ EN 12393-3:2003; Визначання та підтверджувальні випробовування (EN 12393-3:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - IV, 10 с.
6.СТ1509/Ч. 2 Продукти харчові нежирові. Визначання вмісту залишків пестицидів газохроматографічним методом. Ч. 2:ДСТУ EN 12393-2:2003; Методи екстрагування та очищання (EN 12393-2:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - IV, 29 c.
7.СТ1744 Продукти харчові. Визначання ацесульфаму-К, аспартаму та сахарину. Метод високоефективної рідинної хроматографії (EN 12856:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Кузнєцов [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України)
8.СТ2426 Продукти сільськогосподарські харчові. Загальний метод визначання вмісту сирої клітковини (ISO 5498:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. С. Мельничук [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)
9.Р107151 Технологія природних вітамінів [Текст] : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та написання рефератів для студ. спец. 7.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с.
10.ВА712253 Пигменты пищевых производств (меланоидины) [Текст] : [монография] / В. Ф. Селеменев [и др.]. - М. : ДеЛи принт, 2008. - 245 с.
11.ІР8203 Investigation on some metals levels in wheat samples [Текст] / Andrzej Bichoński [et al.]. - Cracow : [s. n.], 1991. - 10 p. : tab. - (Raport / Inst. fizyki jądrowej ; №1567/C)
12.СТ5079/1 Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання. Ч. 1:ДСТУ 5098-1:2008. Загальні вимоги [Текст]. - К., 2010. - III, 8 с.
13.СТ5096 Продукти харчові. Метод визначання вмісту загального селену [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 14 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
14.ВС50962 Полумбрик М. О. Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини [Текст] / М. О. Полумбрик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Академперіодика, 2011. - 486 с. : рис., табл.
15.ВА804558 Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / [Л. З. Шильман та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана. - Суми : Університетська книга, 2016. - 277 с. : рис., табл.
16.В357861/2 Глобальне здоров'я, якість та безпека життя (основи нутриціології, харчові та біологічно активні добавки, добавки в косметичних засобах, токсичні ксенобіотики, органічне землеробство, допінгові та наркотичні засоби, біологічні отрути, стрес, паразитологія, генетична інженерія). Т. 2 [Текст]. - 2019. - 639 с. : табл.
17.ІВ231209 Raab M. Lidé kolem stolu aneb Úvod do mezilidské chemie [Текст] / Miroslav Raab. - Praha : Academia, 2022. - 339 s. : obr.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського