Пошуковий запит: (<.>U=Л80-32$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС47716
Антипина, Елена Алексеевна. Разработка химико-технологических основ получения пищевого белка и волокон из вторичных зерновых ресурсов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антипина Елена Алексеевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 133 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА293286
Павлюк, Раїса Юріївна. Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС53886 с прил.1
Павлюк, Раиса Юрьевна. Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА579629
Киприянов, Н. А.. Экологически чистое растительное сырье и готовая пищевая продукция [Текст] : учеб. пособие / Н. А. Киприянов ; ред. В. И. Яшкичев. - М. : Агар, 1997. - 176 с. - (Наука- Человек- Среда). - ISBN 5-89218-054-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
5. | MFI4004/1-2
Cruz Alcedo, Gaston. Production and characterisation of Prosopis seed galactomannan [Text] : diss. / G. Cruz Alcedo ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 128 p.: fig. - (Diss ETH ; 13153) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | ВС37412
Биологически активные добавки и здоровое питание [Текст] : материалы Всерос. науч. молодежной конф. с междунар. участием (ВСГТУ, 25-28 / отв.ред; редкол. Т. Ф. Чиркина ; Восточно-Сибирский гос. технологический ун-т. - Улан-Удэ : Издательство ВСГТУ, 2001. - 125 с. - Библиогр. в конце статей.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА313997
Притульська, Наталія Володимирівна. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 33 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС69412
Притульська, Наталія Володимирівна. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 603 арк.: рис. - арк. 228-270
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА634888
Амарант. Перспективи використання [Текст] / В. А. Гніцевич [и др.] ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - 157 с.: іл. - Бібліогр.: с. 149-156. - ISBN 966-7634-49-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р97664
Методические указания к выполнению лабораторной работы "Определение влагосодержания сырьевых объектов пищевого назначения" по курсу "Процессы и аппараты химических производств" для студентов химических специальностей всех форм обучения [Текст] / сост. И. А. Нечипоренко [и др.] ; НТУ "ХПИ". - Х. : НТУ "ХПИ", 2002. - 11 с. - Библиогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА644166
Лазарь, Валерий Георгиевич. Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии [Текст] / В. Г. Лазарь. - К. : ТОВ Раритет, 2003. - 144 с.: табл. - Библиогр.: с. 141-143. - ISBN 966-96341-1-3
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС84398
Сати Ясин Ахмед Аль Далаин Формирование качества мелкодисперсных порошкообразных красителей -бад из столовой свеклы и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сати Ясин Ахмед Аль Далаин ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 275 л. - Библиогр.: л. 158-175
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА330294
Саті Ясін Ахмед Аль Далаін Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Саті Ясін Ахмед Аль Далаін ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА345176
Гриценко, Віктор Трохимович. Обгрунтування конструктивно-технологічних параметрів просіювача при виділенні білкової фракції з макухи насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Гриценко Віктор Трохимович ; Таврійська держ. агротехнічна академія. - Мелітополь, 2006. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА720791
Якісний та кількісний аналіз чужинного генетичного матеріалу у рослинній сировині та продуктах харчування за допомогою методу полімеразної ланцюгової реакції [Текст] : метод. рек. / Ін-т клітин. біології та генет. інженерії НАН України, Держ. установа "Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України" ; розроб. Я. Б. Блюм [та ін.]. - К. : [б.в.], 2008. - 100 с. - Бібліогр.: с. 71-72. - ISBN 978-966-8311-44-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА735721
Лекарственные пищевые растения [Текст] : учеб. пособ. / Л. В. Бензель [и др.]. - К. : Медицина, 2010. - 344 с. : ил., табл. - Бібліогр.: с. 341-342. - ISBN 978-617-505-077-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА812910
Роїк, Микола Володимирович. Стевія в харчовій промисловості [Текст] : [монографія] / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова. - Київ : Аграрна наука, 2015. - 134, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-[135] . - 300 (1-й з-д 85) прим. - ISBN 978-966-540-391-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА790814
Тюрікова, Інна Станіславівна. Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика [Текст] : монографія / І. С. Тюрікова ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 202, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 175-191. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-195-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА828671
Подпрятов, Григорій Іванович. Технохімічний контроль продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. під час підгот. фахівців освіт. ступеня "Магістр" спец. 201 "Агрономія" у ВНЗ III-IV рівнів акредитації / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Ящук Н. О. ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Каф. технології зберігання та стандартизації продукції рослинництва ім. Б. В. Лесика. - Київ : Компринт, 2018. - 631 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 619-621. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-829-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА848831
Подпрятов, Григорій Іванович. Технохімічний контроль продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Ящук Н. О. ; [Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України]. - 2-ге вид., допов. і перероб. - Київ : Компринт, 2020. - 790 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 788-790. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-829-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |