Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Реферативна база даних (39)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-34$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА697649 Коршунов А. Ф. Пищевые добавки [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов направления подгот. 051701 "Пищевые технологии и инженерия" специализации "Технология питания" / А. Ф. Коршунов, В. А. Гницевич ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 140 с.
2.ВА705264 Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл.
3.ВА718613 Хомич Г. П. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл.
4.ВА732634 Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму [Текст] : монографія / О. А. Ракша-Слюсарева [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 193 с. : рис., табл.
5.ВА749490 Біологічно активні речовини і харчові добавки [Текст] : навч. посіб. для студ. всіх форм навчання спец. "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та "Промислова біотехнологія" / [Л. В. Кричковська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 97 с. : рис., табл.
6.ВС55905 Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл.
7.РА406735 Берестова А. А. Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.
8.РА406922 Волнянська О. В. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.
9.Р125727 Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с.
10.ВА782202 Математичне моделювання в мікробіології та хімічній технології харчових добавок [Текст] : [навч. посіб.] / О. В. Болотін [та ін.] ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Каф. аналіт. хімії [та ін.]. - Ужгород : Вид-во В. Падяка, 2014. - 361, [4] с. : рис., табл.
11.ІВ221845 Brandenstein C. Modulation der Süßwahrnehmung bei Erythrit und Steviolglycosiden in Abhängigkeit von der Lebensmittelmatrix [Текст] : Diss. / Cai Brandenstein ; Fachbereich Chemie der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2014. - XXIV, 199 S. : Abb.
12.Р128928 Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до проведення лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Філь М. І., Тесля О. Д.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 35 с.
13.ВА801758 Ракша-Слюсарева О. А. Харчові добавки [Текст] : монографія / Ракша-Слюсарева О. А. ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ЛАНДОН-XXI, 2014. - 548 с. : рис.
14.СТ7936 Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги (CODEX STAN 192-1995, REV.9-2008, IDT) [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2016. - IV, 242 с. : табл. - (Національний стандарт України)
15.ВА803408 Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30-31 трав. 2016 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Дніпропетр. облдержадмін., Ун-т харч. технологій, м. Пловдів. - Кривий Ріг : Чернявський Д. О. [вид.], 2016. - 188 с. : рис., табл.
16.ВА809924 Безпека та ризики харчових добавок [Текст] : [довідник] / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2016. - 174 с. : табл.
17.ВС62576 Філінська Т. Г. Харчові полісахариди. Виробництво, властивості, використання [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г., Черваков О. В., Філінська А. О. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2017. - 253 с. : рис., табл.
18.Р132781 Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до виконання контрол. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комец. акад. ; [уклад.: М. І. Філь, О. Д. Тесля]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 23 с.
19.ВА820285 Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл.
20.ВА837219 Продукти нанотехнології: цитрати біоелементів (хімічна характеристика, біологічна дія, сфера застосування) [Текст] : [монографія] / М. П. Гуліч [та ін.] ; під ред. д-ра мед. наук, проф. М. П. Гуліч, канд. хім. наук, ст. наук. співробітник Н. Л. Ємченко ; ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Медінформ, 2018. - 201, [1] с. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського