Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС102942 Семінський О. О. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл.
2.ДС77013 Гуртовой Н. В. Научные основы ресурсосохраняющего разделения овощефруктовой суспензии на перфорированной поверхности [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуртовой Николай Владимирович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 318 л.: рис.
3.РА348046 Семінський О. О. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.
4.РА319520 Гуртовий М. В. Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуртовий Микола Володимирович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 32 с.
5.РА370676 Гордієнко О. В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордієнко Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 18 с. : рис.
6.В340098/Ч. 1 Теория и практика процессов измельчения и разделения. Ч. 1 [Текст]. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 96 с.
7.Р99854 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : Метод. вказівки до виконання лаб. роботи "Визначення основних характеристик процесу подрібнення на молотковій та валковій дробарках" для студ. напряму 0902 "Інженерна механіка" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. В. Копиленко, О. С. Марценюк. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с.: рис.
8.Р103734 Технологічне обладнання галузі [Текст] : Метод. вказ. до виконання лабораторної роботи "Випробовування молоткової дробатки" для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" та 6.091700 "Технологія зберігання і переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Таран [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 9 с.: рис.
9.Р107132 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : Метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Вовчок" для студ. спец. напрямів 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.: рис.
10.Р107133 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : Метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Кутер" для студ. мех. і технол. спец. ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с.: рис.
11.ДС115183 Гордиенко А. В. Разработка и исследования оборудования для водорезания пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордиенко Александр Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 214 л. : рис., табл.
12.ІВ203184 Lockwood J. Provender Milling [Текст] : Manufacture of feeding stuffs for live stock / J. Lockwood. - Liverpool ; London : The Northern publishing co., 1949. - 435 p.
13.ВА754459 Заплетников И. Н. Протирка пищевого сырья [Текст] : [монография] / И. Н. Заплетников, В. А. Парамонова. - Донецк : ДонНУЭТ, 2012. - 169 с. : рис., табл.
14.ДС128737 Погребняк А. В. Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл.
15.РА393267 Погребняк А. В. Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.
16.ВА773419 Розрахунок та проектування багатофункціональних теплогенеруючих агрегатів-гідромлинів [Текст] : монографія / [А. А. Папченко та ін.] ; Сум. держ. ун-т. - Суми : Сум. держ. ун-т, 2013. - 127 с. : рис., табл.
17.РА434263 Погребняк А. В. Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 39 с. : рис., табл.
18.РА438694 Шеїна А. В. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : табл., рис.
19.СТ10620 Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
20.СТ10828 Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського