Пошуковий запит: (<.>U=Л812.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ203184
Lockwood, J.F.. Provender Milling [Text] : manufacture of feeding stuffs for live stock / J. Lockwood. - 3. ed. - Liverpool ; London : The Northern publishing co., 1949. - 435 p.
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | РА370676
Гордієнко, Олександр Володимирович. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордієнко Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 18 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС115183
Гордиенко, Александр Владимирович. Разработка и исследования оборудования для водорезания пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордиенко Александр Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 214 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 201-214
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА319520
Гуртовий, Микола Володимирович. Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуртовий Микола Володимирович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 32 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС77013
Гуртовой, Николай Владимирович. Научные основы ресурсосохраняющего разделения овощефруктовой суспензии на перфорированной поверхности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуртовой Николай Владимирович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 318 л.: рис. - Библиогр.: л. 289-313
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА754459
Заплетников, Игорь Николаевич. Протирка пищевого сырья [Текст] : [монография] / И. Н. Заплетников, В. А. Парамонова. - Донецк : ДонНУЭТ, 2012. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 159-169. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-278-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА393267
Погребняк, Андрій Володимирович. Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА434263
Погребняк, Андрій Володимирович. Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 39 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС128737
Погребняк, Андрей Владимирович. Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-172.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р99854
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи "Визначення основних характеристик процесу подрібнення на молотковій та валковій дробарках" для студ. напряму 0902 "Інженерна механіка" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. В. Копиленко, О. С. Марценюк. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с.: рис. - Бібліогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА773419
Розрахунок та проектування багатофункціональних теплогенеруючих агрегатів-гідромлинів [Текст] : монографія / [А. А. Папченко та ін.] ; Сум. держ. ун-т. - Суми : Сум. держ. ун-т, 2013. - 127 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-127. - 300 прим. - ISBN 978-966-657-472-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС102942
Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА348046
Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | В340098/Ч. 1
Теория и практика процессов измельчения и разделения [Текст] : материалы конф. (04.09.1994 - 06.09.1994) / ред. П. Овчинников [и др.] ; НАН Украины, Ин-т проблем прочности. - О. : [б. и.], 1994 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 96 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | Р103734
Технологічне обладнання галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторної роботи "Випробовування молоткової дробатки" для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" та 6.091700 "Технологія зберігання і переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Таран [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 9 с.: рис. - Бібліогр.: с. 9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | Р107133
Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Кутер" для студ. мех. і технол. спец. ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с.: рис. - Бібліогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | Р107132
Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Вовчок" для студ. спец. напрямів 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.: рис. - Бібліогр.: с. 14
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ10620
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1974:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 28.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ11253
Устатковання для харчової промисловості. Автоматичні промислові машини для нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16743:2016 (ДСТУ EN 16743:2016, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ10828
Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1678:2016 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 30.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |