Пошуковий запит: (<.>U=Л812.14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | РА370676 Гордієнко О. В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордієнко Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 18 с. : рис.
|
2. | Р107132 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : Метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Вовчок" для студ. спец. напрямів 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.: рис.
|
3. | Р107133 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : Метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Кутер" для студ. мех. і технол. спец. ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с.: рис.
|
4. | ДС115183 Гордиенко А. В. Разработка и исследования оборудования для водорезания пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордиенко Александр Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 214 л. : рис., табл.
|
5. | ДС128737 Погребняк А. В. Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл.
|
6. | РА393267 Погребняк А. В. Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.
|
7. | РА434263 Погребняк А. В. Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 39 с. : рис., табл.
|
8. | РА438694 Шеїна А. В. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : табл., рис.
|
9. | СТ10620 Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
|
10. | СТ10828 Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
|
11. | СТ11253 Устатковання для харчової промисловості. Автоматичні промислові машини для нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
|
12. | ДС155001 Шеїна А. В. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 230 арк. : рис., табл.
|