Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.14$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.РА370676 Гордієнко О. В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордієнко Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 18 с. : рис.
2.Р107132 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : Метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Вовчок" для студ. спец. напрямів 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.: рис.
3.Р107133 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : Метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Кутер" для студ. мех. і технол. спец. ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с.: рис.
4.ДС115183 Гордиенко А. В. Разработка и исследования оборудования для водорезания пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордиенко Александр Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 214 л. : рис., табл.
5.ДС128737 Погребняк А. В. Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл.
6.РА393267 Погребняк А. В. Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.
7.РА434263 Погребняк А. В. Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 39 с. : рис., табл.
8.РА438694 Шеїна А. В. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : табл., рис.
9.СТ10620 Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
10.СТ10828 Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
11.СТ11253 Устатковання для харчової промисловості. Автоматичні промислові машини для нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
12.ДС155001 Шеїна А. В. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 230 арк. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського