Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА449999 Вакшуль З. В. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.
|
2. | СО37128 Харчові поверхнево-активні речовини [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г. [та ін.] ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2019. - 416 с. : табл.
|
3. | РА442232 Устименко І. М. Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Устименко Ігор Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.
|
4. | ВС64365 Петрова Ж. О. Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] : [монографія] / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : Наукова думка, 2018. - 187, [1] с. : рис., табл. - (Проект "Наукова книга")
|
5. | ВА813675 Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного [Текст] : монографія / [О. В. Котляр та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 137 с. : рис., табл.
|
6. | РА421225 Омельченко С. Б. Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Омельченко Світлана Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис.
|
7. | РА422027 Міклашевська Ю. Б. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Міклашевська Юлія Богданівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 24, [1] с. : рис.
|
8. | ВА808839 Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value [Текст] : monograph / [Olga Neklesa etc.] ; Kharkiv state university of food technology and trade. - Kharkiv : Rohozhnikov A., 2016. - 90 p. : il.
|
9. | РА424472 Невмивака Д. В. Удосконалення технології одержання поверхнево-активних похідних жирів з використанням переетерифікації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Невмивака Дар'я Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2015. - 21 с. : рис.
|
10. | ДС153096 Дубініна А. А. Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 467 арк. : рис., табл.
|
11. | РА406652 Дубініна А. А. Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 42 с. : табл., рис.
|
12. | РА407615 Пивоваров Є. П. Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 44 с. : рис., табл.
|
13. | ДС146148 Пивоваров Є. П. Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 383 арк. : рис., табл.
|
14. | ДС138397 Охременко С. И. Товароведная оценка качества пасты из пряных трав, обработанной высоким давлением [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Охременко Светлана Игоревна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2014. - 236, [2] л. : рис., табл.
|
15. | РА400696 Петрова Ж. О. Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.
|
16. | ДС146955 Петрова Ж. О. Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2013. - 413, [3] арк. : рис., табл.
|
17. | РА391447 Бесіда С. М. Технологія емульсійних соусів з використанням молочно-білкового концентрату зі сколотин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бесіда Світлана Миколаївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 с. : рис., табл.
|
18. | ВА751053 Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : [монографія] / [Перцевой Ф. В. та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Перцевого Ф. В. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 289 с. : рис.
|
19. | ДС148386 Бесіда С. М. Технологія емульсійних соусів з використанням молочно-білкового концентрату зі сколотин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бесіда Світлана Миколаївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 301 арк. : табл., рис.
|
20. | ІВ217843 The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Текст] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab.
|
| |