Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС88733 Пироженко И. А. Гидродинамика и тепловые эффекты в цилиндрическом роторно-пульсационном аппарате [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Пироженко Инна Анатольевна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 2005. - 177 л.: рис.
|
2. | ДС75461 Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шапорова Тетяна Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 235 арк.
|
3. | ДС58782 Литвиненко О. А. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л.
|
4. | ДС69640 Большакова В. А. Технология паст эмульсионного типа с использованием зернобобового сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Виктория Анатольевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 252 л.: рис.
|
5. | ДС70101 Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис.
|
6. | РА337164 Піроженко І. А. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Піроженко Інна Анатоліївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2005. - 21 с.: рис.
|
7. | РА300696 Литвиненко О. А. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.
|
8. | РА314371 Большакова В. А. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Вікторія Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 20 с.: рис.
|
9. | РА314663 Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
|
10. | РА320482 Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.
|
11. | ВА628160 Просеков А. Ю. Физико-химические основы получения пищевых продуктов с пенной структурой [Текст] / А. Ю. Просеков. - Кемерово : [б.и.], 2001. - 172 с.: ил.
|
12. | В352715/1 Юдин, Александр Илларионович ЮВЭТ-технологии. Ч. 1:Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков [Текст]. - 2010. - 137 с. : рис., табл.
|
13. | СТ4884 Желе фруктові. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
14. | РА376647 Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.
|
15. | РА376944 Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пак Аліна Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.
|
16. | РА377017 Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.
|
17. | РА377767 Сокол Г. І. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Сокол Ганна Ігорівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.
|
18. | ВА736927 Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл.
|
19. | ІВ206960 Modifying additives in jelly products [Текст] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig.
|
20. | ДС122344 Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 213 арк. : рис., табл.
|
| |