Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.72$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.ДС41011 Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрий Анатольевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 155 с.
2.ДС81641 Одарченко А. Н. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил.
3.ДС70043 Милинчук С. И. Моделирование тепломассопереноса и снижение энергопотребления при блочном вымораживании [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Милинчук Сергей Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 152 л.: рис.
4.РА280817 Мирончук Ю. А. Заморожування мілкоподрібненої рослинної сировини у псевдозрідженому шарі [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрій АнатолІйович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.
5.РА361772 Ремінна Л. П. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ремінна Людмила Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.
6.РА319011 Мілінчук С. І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мілінчук Сергій Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.
7.РА327881 Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
8.РА390645 Карбівнича Т. В. Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Карбівнича Тетяна Василівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 19 с. : рис.
9.РА390933 Черкашина В. Ю. Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Черкашина Вікторія Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.
10.ДС132063 Карбівнича Т. В. Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Карбівнича Тетяна Василівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 295 арк.
11.ВА775420 Замораживание пищевых продуктов в воздушных скороморозильных аппаратах [Текст] / [Войтко А. М. и др. ; под ред. д-ра техн. наук, проф. А. М. Войтко]. - Херсон : ОЛДИ-ПЛЮС, 2013. - 226 с. : рис., табл.
12.РА415172 Одарченко Д. М. Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 38 с. : рис.
13.ВА799266 Крио- и механохимия в пищевых технологиях [Текст] : [монография] / Р. Ю. Павлюк [и др.]. - Харьков : Факт, 2015. - 255 с. : рис., табл. - (Серия "Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании")
14.ДС139434 Реминная Л. П. Низкотемпературное концентрирование экстрактов растительного сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Реминная Людмила Петровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2008. - 225 л. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського