Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (110)
Пошуковий запит: (<.>U=Л814$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС49438 Перетяка С. Н. Совершенствование термотехнологий сушки пищевых продуктов на основе автономных испарительно- конденсационных модулей [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергей Николаевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 207 л.
2.ДС54044 Матвиенко А. Б. Интенсификация процесса экстрагирования растворимых веществ путем электрообработки растительного сырья и водных сред [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвиенко Андрей Борисович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 399 с.
3.ДС56392 Книш О. І. Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 157 с.
4.ДС51582 Ермаков П. П. Автоколебательная массообменная аппаратура пищевой промышленности [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Ермаков Петр Петрович ; Украинский гос. химико-технологический ун-т. - Днепропетровск, 1994. - 421 л.
5.ДС88458 Дубковецький І. В. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис.
6.ДС102232 Потапов В. А. Научные основы анализа и управления кинетикой сушки пищевого сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Владимир Алексеевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 378 л.: рис.+ прил.
7.ДС107262 Піддубний В. А. Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 433 арк.: рис.
8.ДС45580сл Шиян П. Л. Разработка ресурсо- и энергосберегающей технологии и техники ректификации в пищевой промышленности [Текст] : Дис...д-ра техн.наук:05.18.07 / Шиян Петр Леонидович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 494 л.
9.ДС70595 Шишко Л. С. Моделирование тепломассопереноса в процессе конвективной сушки пищевого сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шишко Людмила Станиславовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 163 л.
10.ДС73286 Вересоцький Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк.
11.ДС73753 Погожих Н. И. Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Николай Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 369 л.
12.ДС48023 Шурчкова Ю. А. Разработка нового способа диспергирования в жидкой среде и создание на его основе технологических процессов и оборудование для пищевой промышленности [Текст] : Дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Шурчкова Юлия Александровна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1994. - 51 с.
13.РА281202 Долинская И. Н. Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 22 с.
14.РА283750сл Шиян П. Л. Розробка ресурсo- i енергозберiгаючоє технологiє i технiки ректифiкацiє в харчовоє промисловостi [Текст] : Автореф.дис...д-ра техн.наук / Шиян Петро Леонiдович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1993. - 51 с.
15.РА290730 Перетяка С. М. Удосконалення термотехнологій сушіння харчових продуктів на основі автономних випарно- конденсаційних модулів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергій Миколайович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.
16.РА298481 Книш О. І. Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.
17.РА339274 Дубковецький І. В. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.
18.РА350671 Потапов В. О. Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 35 с.: рис.
19.РА284894 Терзієв С. Г. Розробка ресурсосберегаючих та екологічно чистих технологій сушки харчових продуктів на основі теплообмінників на теплових трубах [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
20.РА292821 Матвієнко А. Б. Інтенсифікація процесу екстрагування розчинних речовин шляхом електрообробки водних середовищ та рослинної сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвієнко Андрій Борисович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського