Пошуковий запит: (<.>U=Л814.4$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА284894
Терзієв, Сергій Георгійович. Розробка ресурсосберегаючих та екологічно чистих технологій сушки харчових продуктів на основі теплообмінників на теплових трубах [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА290730
Перетяка, Сергій Миколайович. Удосконалення термотехнологій сушіння харчових продуктів на основі автономних випарно- конденсаційних модулів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергій Миколайович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС49438
Перетяка, Сергей Николаевич. Совершенствование термотехнологий сушки пищевых продуктов на основе автономных испарительно- конденсационных модулей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергей Николаевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 207 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА568343
Марценюк, Олександр Степанович. Конспект лекції "Сушіння" з дисциплини "Процеси і апарати харчових виробництв" [Текст] : для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / О. С. Марценюк ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 68 с. На обкл. авт. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
5. | ДС56392
Книш, Олексій Ігоревич. Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 157 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА298481
Книш, Олексій Ігоревич. Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА316343
Вересоцький, Юрій Іванович. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА315580
Шишко, Людмила Станіславівна. Моделювання тепломасопереносу в процесі конвективного сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.С.Шишко ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА626411
Антипов, Сергей Тихонович. Тепло- и массообмен при сушке в аппаратах с вращающимся барабаном [Текст] / С. Т. Антипов [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 308 с.: рис. - Библиогр.: с. 247-253. - ISBN 5-89448-158-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС70595
Шишко, Людмила Станиславовна. Моделирование тепломассопереноса в процессе конвективной сушки пищевого сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шишко Людмила Станиславовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 163 л. - Библиогр.:л. 146-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА605873
Сукманов, Валерий Александрович. Установки для сушки жидких пищевых продуктов и пути повышения их технического уровня [Текст] / В. А. Сукманов ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2001. - 172 с.: ил. - Библиогр.: с. 155-171. - ISBN 966-7634-36-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС73286
Вересоцький, Юрій Іванович. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА670192
Федоткин, Игорь Михайлович (1921–). Импульсная сушка измельченного растительного сырья [Текст] : теория, методы расчета, физические эффекты, технологические регламенты и конструкции аппаратов / И. М. Федоткин, В. В. Боровский. - Винница : [б. и.], 2002. - 298 с. - Библиогр.: с. 278-296. - ISBN 966-527-084-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА318788
Погожих, Микола Іванович. Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Микола Іванович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 34 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС73753
Погожих, Николай Иванович. Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Николай Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 369 л. - Библиогр.: л. 332-355
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА339274
Дубковецький, Ігор Володимирович. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС88458
Дубковецький, Ігор Володимирович. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис. - арк. 144-158
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС102232
Потапов, Владимир Алексеевич. Научные основы анализа и управления кинетикой сушки пищевого сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Владимир Алексеевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 378 л.: рис.+ прил. - Библиогр.: л. 349-378 Две кн. единицы
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА350671
Потапов, Володимир Олексійович. Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 35 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА726310
Потапов, Владимир Алексеевич. Кинетика сушки: анализ и управление процессом [Текст] : монография / В. А. Потапов ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х. : Харьк. гос. ун-т питания и торговли, 2009. - 250 с. : табл., рис. - Библиогр.: с. 232-250. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-110-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |