Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (9)Реферативна база даних (93)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 88
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС95309 Крошко О. С. Разработка технологии производства мучных смесей повышенной пищевой ценности [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 180 л.: табл.
2.ДС89027 Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис.
3.ДС92954 Бойко Ю. І. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 174 арк.
4.ДС103456 Клендій П. Б. Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.09.16 / Клендій Петро Богданович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 167 арк.
5.ДС60891 Моргун В. А. Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л.
6.ДС71580 Жигунов Д. А. Разработка технологии производства зародышевого продукта из зерна пшеницы [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 244 л.
7.ДС98853 Нетребский А. А. Научные основы и практика интенсификации измельчения зерна [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребский Александр Андреевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 420 л.: рис., табл.+ 158л. прил.
8.РА304424 Моргун В. О. Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.
9.РА337800 Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.
10.РА342096 Дугужев М. А. Повышение эффективности макаронного помола твердой пшеницы на основе совершенствования шлифовочного процесса [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Дугужев Мугариб Амдулович ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 25 с.
11.РА344671 Бойко Ю. І. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.: рис.
12.РА346962 Крошко О. С. Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.
13.РА347667 Нетребський О. А. Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребський Олександр Андрійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 33 с.
14.РА349319 Клендій П. Б. Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.16 / Клендій Петро Богданович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.
15.РА362443 Шіхабутінова О. В. Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шіхабутінова Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 21 с.
16.РА364385 Хассан Е. Р. Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.
17.РА368732 Ковтун Л. Я. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 29 с.
18.РА368716 Ящук Н. О. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.
19.РА315732 Жигунов Д. О. Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.
20.ВА581665 Шмалев П. И. Мельница на Днепре [Текст] : Краткий очерк истории Днепропетровского комбината хлебопродуктов / П. И. Шмалев. - Днепропетровск : Пороги, 1997. - 235 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського