Пошуковий запит: (<.>U=Л822.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС95309 Крошко О. С. Разработка технологии производства мучных смесей повышенной пищевой ценности [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 180 л.: табл.
|
2. | РА346962 Крошко О. С. Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.
|
3. | РА368732 Ковтун Л. Я. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 29 с.
|
4. | РА368716 Ящук Н. О. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.
|
5. | ВА606780 Айзикович Л. Е. Технология производства пшеничной и ржаной муки [Текст] / Л. Е. Айзикович, Хорцев. Борис Николаевич ; спец. ред. П. П. Тарутин. - М. : Заготиздат, 1954. - 519 с.
|
6. | ДС111988 Ковтун Л. Я. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2009. - 156 арк. : рис., табл.
|
7. | ДС114671 Ящук Н. О. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 212 арк. : рис., табл.
|
8. | СТ10004 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|