Пошуковий запит: (<.>U=Л822.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
|
| | |
|
1. | СТ4917
Борошно із зерна тритикале. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ5400/2
Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 21415-2:2009. Визначання сирої клейковини механічним способом (ISO 21415-2:2006, IDT). - На заміну ДСТУ 4253:2003 та зі скасуванням ГОСТ 28796-90 (ИСО 5531-78) ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 9 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | СТ5400/1
Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 1 : Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT). - На заміну ДСТУ ISO 5531:2004 ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 8 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ІВ206711
Ceglińska, Alicja. Wpływ wybranych polepszaczy na właściwości ciasta i jakość otrzymanych wyrobów [Text] / A. Ceglińska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 78 s.: tab. - (Rozprawy naukowe monografie). - Бібліогр.: s. 65-76. - ISBN 83-7244-625-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
5. | СТ6490
Пшениця, жито та борошно з них, пшениця тверда й манні крупи з твердої пшениці. Визначення числа падіння методом Хагберга-Пертена (Hagberg-Perten) (ISO 3093:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |