Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823.047$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.ДС101942 Махинько Л. В. Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Людмила Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 217 арк.
2.ДС58311 Кундиловская Т. А. Разработка технологии производства сухих завтраков, обогащенных пищевыми волокнами [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кундиловская Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 244 л.
3.ДС57899 Терлецька В. А. Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 185 л. + дод.
4.ДС40935 Белогрищенко А. И. Технология и аппаратное оформление процесса получения взорванных зерен сорго для малых производств [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Белогрищенко Андрей Иванович ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 180 л.
5.ДС60890 з дод. Ковбаса В. М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод.
6.ДС58849 Миронова Н. Г. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 266 л.
7.ДС65375 Кобилінська О. В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л.
8.РА300202 Кунділовська Т. А. Розробка технології виробництва сухих сніданків, збагачених харчовими волокнами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кунділовська Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
9.РА349988 Махинько Л. В. Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Людмила Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.
10.РА302449 Миронова Н. Г. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.
11.РА302479 Ковбаса В. М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.
12.РА299071 Терлецька В. А. Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 18 с.
13.РА310473 Кобилінська О. В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського