Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (16)Реферативна база даних (164)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 98
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА403760 Іванова Г. С. Розробка технології хліба на основі зернових сумішей [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іванова Ганна Станіславівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
2.РА428633 Іжевська О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іжевська Орися Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20 с. : рис., табл.
3.РА389394 Ішкова О. М. Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ішкова Олена Миколаївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 21 с. : табл., рис.
4.РА295133 Іщенко Т. І. Розробка технології хліба для екологічно забрудених зон [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Іщенко Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
5.РА345921 Антонюк М. М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
6.ДС94179 Антонюк М. М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 207 арк.: табл.
7.ДС100179 Арсеньєва Л. Ю. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 360 арк.+ 317арк. (дод.)
8.РА348592 Арсеньєва Л. Ю. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 42 с.
9.РА396579 Арсиненко Н. О. Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Арсиненко Наталія Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.
10.РА345922 Білик О. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
11.ДС94177 Білик О. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 212 арк.: табл.
12.РА323295 Бондар І. П. Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Ігор Петрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.
13.ДС76479 Бондар І. П. Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Ігор Петрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 232 арк.
14.РА344498 Бондар Н. П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
15.ДС93259 Бондар Н. П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 265 арк.: табл.
16.РА357189 Борисенко О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Борисенко Олена Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.
17.ДС108841 Борисенко О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Борисенко Олена Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 243 арк.
18.СТ10004 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
19.РА436653 Бортнічук О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бортнічук Олег Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.
20.РА356385 Віннікова В. О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського