Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (16)Реферативна база даних (164)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 98
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС52608 Ищенко Т. И. Разработка технологий хлеба для экологически загрязненных зон [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ищенко Тетьяна Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 283 л.
2.ДС52474 Шидловская Е. Б. Разработка комплексных улучшителей с целью повышения качества хлеба и интенсификации технологического процесса [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шидловская Елена Брониславовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 256 л.
3.ДС52592 Корж Т. В. Разработка технологии производства хлеба с использованием бурых водорослей и продуктов их переработки [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Владимировна ; Министерство высшего и среднего специального образования Украины. - К., 1996. - 300 л.
4.ДС81053 Шевченко Р. И. Разработка технологии хлебобулочных изделий с использованием растительных белков [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 240 л.: рис.
5.ДС83518 Сильчук Т. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.А.Сильчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 217 арк.: рис.
6.ДС83797 Федорова Т. О. Розроблення технології хліба з борошна тритикале [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Федорова Тетяна Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 198 арк.: рис.
7.ДС84321 Удворгелі Л. І. Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 192 арк.
8.ДС94226 Шаран Л. О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 268 арк.: рис., табл.
9.ДС94177 Білик О. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 212 арк.: табл.
10.ДС94179 Антонюк М. М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 207 арк.: табл.
11.ДС89027 Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис.
12.ДС89985 Гавриш Т. В. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 165 арк.: рис. + дод.
13.ДС92982 Махинько В. М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 199 арк.: рис., табл.
14.ДС93259 Бондар Н. П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 265 арк.: табл.
15.ДС107084 Віннікова В. О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 274 арк.
16.ДС49014 Рыбникова А. В. Разработка технологии производства хлебобулочных изделий с повышенным содержанием белков растительного и животного происхождения [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Рыбникова Алла Владимировна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 165 л.
17.ДС59168 Лебеденко Т. Е. Разработка комплексных улучшителей для хлебопекарного производства [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.Е.Лебеденко ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 248 л.
18.ДС62498 Нікончук О. А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 223 л.
19.ДС60890 з дод. Ковбаса В. М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод.
20.ДС58764 Симакова О. А. Разработка технологии изделий из дрожжевого теста с использованием амаранта багряного [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Симакова Ольга Александровна ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 154 л.: ил. + прил.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського