Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (18)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14

      
1.
РА368724

Шаруда, Світлана Сергіївна.
Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Шаруда Світлана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
СО24209


Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти / О. Т. Лісовенко [та ін.] ; ред. О. Т. Лісовенко ; Академія інженерних наук України, Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : Наукова думка, 2000. - 282 с.: рис. - ISBN 966-00-0553-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА615607


Борьба с адгезией в хлебопечении [Текст] / Е. Д. Чертов [и др.] ; науч. ред. А. А. Шевцов ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 141 с.: рис. - Библиогр.: с. 135-140. - ISBN 5-89448-136-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
В351115/Ч. 1

Хромеенков, В. М.
Технологическое оборудование хлебозаводов и макаронных фабрик. Технологическое оборудование отрасли [Текст] : учебник для студ. вузов, обуч. по спец. 260202(270300) "Технология хлеба, кондитерских и макаронных изделий"; направления подгот. дипломированного специалиста 260200(655600) "Производство продуктов питания из растительного сырья" / В. М. Хромеенков. - СПб. : ГИОРД, 2008 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.и.], 2008. - 473 с.: рис. - Библиогр.: с. 472. - ISBN 978-5-98879-063-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА728185

Гвоздєв, Олександр Вікторович.
Машини та обладнання хлібопекарського виробництва [Текст] : підруч. для учнів / слухачів проф.-техн. навч. закл. / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, В. О. Олексієнко. - Мелітополь : Видавничий будинок ММД, 2010. - 311 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 305-306. - 500 прим. - ISBN 978-966-197-053-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС112329

Шаруда, Світлана Сергіївна.
Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Шаруда Світлана Сергіївна ; Нац. ун-т. харч. технологій . - К., 2009. - 216 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 174-185.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА401172

Швед, Сергій Миколайович.
Автоматизоване управління виробництвом хліба з підсистемою оперативної корекції технологічних режимів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Швед Сергій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
В352608/3

Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 - 2013.
Ч. 3 : Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-288-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
В356229/1

Технологічне обладнання для виробництва виробів з борошна [Текст] : [навч. посіб.] / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2015 .
Ч. 1 : Хлібопекарське виробництво / Сухенко Ю. Г. [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Ю. Г. Сухенка. - 2015. - 387 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 382-384. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-040-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА434395

Паньков, Дмитро Васильович.
Автоматизоване управління технологічним комплексом хлібопекарського виробництва на основі методів кваліметрії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Паньков Дмитро Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА841043


Інтелектуальні системи управління виробництвом хлібобулочних виробів [Текст] : монографія / В. П. Хорольський [та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. В. П. Хорольського ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Кривий Ріг : Чернявський Д. О. [вид.], 2019. - 203 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-203. - 300 прим. - ISBN 978-617-7784-12-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА846930


Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі [Текст] : [навч. посіб.] / К. О. Самойчук [та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного, Каф. обладнання перероб. і харч. вир-в ім. Ф. Ю. Ялпачика. - Київ : ПрофКнига, 2021. - 371 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 365-366. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-08-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА871044


Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів [Текст] : навч.-метод. посіб. для виконання лаб., практ. , курс. робіт та самост. занять з курсу "Конструювання обладнання харчових виробництв", "Технологічне обладнання галузі", "Проектування підприємств харчової промисловості", "Інжиніринг харчових виробництв", "Теоретичні основи технології харчових виробництв", "Математичне моделювання технологічних процесів харчової промисловості" для галузей знань 13 - "Механічна інженерія" та 18 - "Виробництво та технології" спец. 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології" / [П. П. Гаврилко та ін. ; за ред. Стадника І. Я.] ; Держ. торг.-екон. ун-т, Ужгород. торг.-екон. ін-т. - Ужгород : РІК-У, 2023. - 466 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 464-466. - 1000 прим. - ISBN 978-617-8276-41-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
14.
Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання

Паньков, Дмитро Васильович.
Автоматизоване управління технологічним комплексом хлібопекарського виробництва на основі методів кваліметрії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Паньков Дмитро Васильович. - Київ, 2018.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського