Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС47407 Кишенько В. Д. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 294 л.
2.ДС52585 Фалендыш Н. А. Разработка технологии хлебобулочных изделий с применением хлебопекарных дрожжей спиртовых заводов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Фалендыш Наталия Алексеевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 218 л.
3.ДС91330 Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл.
4.ДС56483 Погорєлов В. В. Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всеволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 167 с.
5.ДС58027 Островский В. А. Усовершенствование шнековых устройств для дозирования муки и обоснование их рациональных параметров [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Островский Виктор Александрович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 181 л.
6.ДС69861 Каплина Т. В. Разработка технологии мучных изделий с использованием дрожжей, активированных в переменном магнитном поле [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Каплина Татьяна Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 227 л.: фото
7.ДС72666 Козлова С. Г. Разработка ускоренной технологии дрожжевого теста с использованием микробного экзополисахарида ксампана [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Светлана Георгиевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 281 л.
8.РА280832 Кириева Татьяна Витальевна Комбинированный процесс производства дрожжевого теста на основе магнитной обработки жидкостных систем [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12:05.18.16 / Кириева Татьяна Витальевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 16 с.
9.РА288276 Кишенько В. Д. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 23 с.
10.РА336774 Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.
11.РА299266 Погорєлов В. В. Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всєволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.
12.РА301525 Витавская А. В. Прогрессивная технология производства пшеничного хлеба с использованием молочнокислых заквасок [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Витавская Анастасия Васильевна ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 52 с.
13.РА298691 Островський В. О. Удосконалення шнекових пристроїв для дозування борошна та обгрунтування їх раціональних параметрів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Островський Віктор Олександрович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 19 с.
14.РА314519 Капліна Т. В. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.: рис.
15.РА316611 Козлова С. Г. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
16.РА355627 Дашкевич А. О. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.
17.1994/М-291 Мартинюк О. М. Розробка ультразвукового методу визначення густини тістових мас [Текст] : Автореф...дис. канд. техн. наук: 05.18.12 / О. М. Мартинюк ; Одеська академія харчових технологій. - О. : [б.в.], 1994. - 18 с.
18.СТ978 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України)
19.РА378337 Тесля О. Д. Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Тесля Ольга Дмитрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.
20.РА378891 Янаков В. П. Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського