Розробка ультразвукового методу визначення густини тістових мас [Текст] : автореф...дис. канд. техн. наук: 05.18.12 / О. М. Мартинюк ; Одеська академія харчових технологій. - О. : [б.в.], 1994.. - 18 с.
Рубрики:
|
| | |
|
5. | РА288276
Кишенько, Василь Дмитрович. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС47407
Кишенько, Василь Дмитрович. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 294 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС52585
Фалендыш, Наталия Алексеевна. Разработка технологии хлебобулочных изделий с применением хлебопекарных дрожжей спиртовых заводов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Фалендыш Наталия Алексеевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 218 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА298691
Островський, Віктор Олександрович. Удосконалення шнекових пристроїв для дозування борошна та обгрунтування їх раціональних параметрів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Островський Віктор Олександрович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС58027
Островский, Виктор Александрович. Усовершенствование шнековых устройств для дозирования муки и обоснование их рациональных параметров [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Островский Виктор Александрович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 181 л. - л. 148-161
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС56483
Погорєлов, Всеволод Володимирович. Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всеволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 167 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА299266
Погорєлов, Всєволод Володимирович. Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всєволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ІВ200612
Saalfeld, Udo. Charakterisierung pulverisierter Sauerteige und Möglichkeiten ihrer qualitativen Bestimmung im Brot [Text] : Diss. / U. Saalfeld ; Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften. - Hannover : [б.в.], 1999. - 175 S.: Abb. - Бібліогр.: S.149-161
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
13. | РА316611
Козлова, Світлана Георгіївна. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА314519
Капліна, Тетяна Вікторівна. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС72666
Козлова, Светлана Георгиевна. Разработка ускоренной технологии дрожжевого теста с использованием микробного экзополисахарида ксампана [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Светлана Георгиевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 281 л. - Библиогр.: л. 143-168
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС69861
Каплина, Татьяна Викторовна. Разработка технологии мучных изделий с использованием дрожжей, активированных в переменном магнитном поле [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Каплина Татьяна Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 227 л.: фото. - Библиогр.: л. 133-158
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ978
Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України) Содержание: ДСТУ 4111.2-2002 ДСТУ 4111.3-2002 ДСТУ 4111.4-2002
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС91330
Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл. - арк. 130-138
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА336774
Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА355627
Дашкевич, Андрій Олександрович. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |