Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІВ200612

Saalfeld, Udo.
Charakterisierung pulverisierter Sauerteige und Möglichkeiten ihrer qualitativen Bestimmung im Brot [Text] : Diss. / U. Saalfeld ; Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften. - Hannover : [б.в.], 1999. - 175 S.: Abb. - Бібліогр.: S.149-161

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
MFI1998/1-2

Merseburger, Tobias.
Entwicklung eines Hebelersatzes zur Herstellung von Weizenmehlbrot [Text] : Abh. / T. Merseburger ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 102 S.:Abb. - (Diss ETH ; 9482)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
РА423474

Кравченко, Олександр Іванович.
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравченко Олександр Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА288276

Кишенько, Василь Дмитрович.
Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС47407

Кишенько, Василь Дмитрович.
Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 294 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ978


Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України)
Содержание:
ДСТУ 4111.2-2002
ДСТУ 4111.3-2002
ДСТУ 4111.4-2002

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС144808

Дашкевич, Андрій Олександрович.
Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2008. - 208 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-179.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА355627

Дашкевич, Андрій Олександрович.
Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА280832

Кириева Татьяна Витальевна
Комбинированный процесс производства дрожжевого теста на основе магнитной обработки жидкостных систем [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12:05.18.16 / Кириева Татьяна Витальевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА415063

Шпак, Максим Сергійович.
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА438477

Рачок, Віталій Вікторович.
Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Рачок Віталій Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС153141

Стадник, Ігор Ярославович.
Науково технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 347, [6] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 294-317.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА797772

Стадник, Ігор Ярославович.
Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані [Текст] : [монографія] / І. Я. Стадник ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : ТНТУ ім. Івана Пулюя, 2015. - 232 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-226. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-074-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА395447

Стадник, Ігор Ярославович.
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 40 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА851585

Стадник, Ігор Ярославович.
Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин [Текст] : монографія / Стадник І. Я., Піддубний В. А. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020. - 331 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-108-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА378891

Янаков, Валерій Петрович.
Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС124289

Янаков, Валерій Петрович.
Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2011. - 187 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 135-150.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС91330

Стадник, Ігор Ярославович.
Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл. - арк. 130-138

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА336774

Стадник, Ігор Ярославович.
Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА301525

Витавская, Анастасия Васильевна.
Прогрессивная технология производства пшеничного хлеба с использованием молочнокислых заквасок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Витавская Анастасия Васильевна ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 52 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського