Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ200612
Saalfeld, Udo. Charakterisierung pulverisierter Sauerteige und Möglichkeiten ihrer qualitativen Bestimmung im Brot [Text] : Diss. / U. Saalfeld ; Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften. - Hannover : [б.в.], 1999. - 175 S.: Abb. - Бібліогр.: S.149-161
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | MFI1998/1-2
Merseburger, Tobias. Entwicklung eines Hebelersatzes zur Herstellung von Weizenmehlbrot [Text] : Abh. / T. Merseburger ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 102 S.:Abb. - (Diss ETH ; 9482) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | РА423474
Кравченко, Олександр Іванович. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравченко Олександр Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА288276
Кишенько, Василь Дмитрович. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС47407
Кишенько, Василь Дмитрович. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 294 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ978
Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України) Содержание: ДСТУ 4111.2-2002 ДСТУ 4111.3-2002 ДСТУ 4111.4-2002
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС144808
Дашкевич, Андрій Олександрович. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2008. - 208 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-179.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА355627
Дашкевич, Андрій Олександрович. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА280832
Кириева Татьяна Витальевна Комбинированный процесс производства дрожжевого теста на основе магнитной обработки жидкостных систем [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12:05.18.16 / Кириева Татьяна Витальевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА415063
Шпак, Максим Сергійович. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА438477
Рачок, Віталій Вікторович. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Рачок Віталій Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС153141
Стадник, Ігор Ярославович. Науково технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 347, [6] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 294-317.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА797772
Стадник, Ігор Ярославович. Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані [Текст] : [монографія] / І. Я. Стадник ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : ТНТУ ім. Івана Пулюя, 2015. - 232 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-226. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-074-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА395447
Стадник, Ігор Ярославович. Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 40 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА851585
Стадник, Ігор Ярославович. Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин [Текст] : монографія / Стадник І. Я., Піддубний В. А. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020. - 331 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-108-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА378891
Янаков, Валерій Петрович. Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС124289
Янаков, Валерій Петрович. Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2011. - 187 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 135-150.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС91330
Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл. - арк. 130-138
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА336774
Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА301525
Витавская, Анастасия Васильевна. Прогрессивная технология производства пшеничного хлеба с использованием молочнокислых заквасок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Витавская Анастасия Васильевна ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 52 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |