Пошуковий запит: (<.>U=Л836$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
|
| | |
|
1. | СТ4394
Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА327058
Гірняк, Лілія Ігорівна. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Гірняк Лілія Ігорівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС82244
Гірняк, Лілія Ігорівна. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Гірняк Лілія Ігорівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - Л., 2003. - 244 арк. - арк.156-177
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА406912
Десик, Микола Григорович. Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Десик Микола Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 22 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА306605
Олійник, Наталія Вікторівна. Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олійник Наталія Вікторівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС61702
Олейник, Наталия Викторовна. Совершенствование основных процессов производства пшеничных сухарей, сформованных экструзией [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олейник Наталия Викторовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1999. - 128 л.+прил. - л. 114-128
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ7836
Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ9066
Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ9943
Сухарі-грінки. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-03-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |