Пошуковий запит: (<.>U=Л837.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА436620
Черниш, Людмила Миколаївна. Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Черниш Людмила Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА786072
Кучерук, Зіновія Іванівна. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба [Текст] : монографія / [З. І. Кучерук, О. С. Цуканова] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 115-130. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-322-5 На тит. арк. авт. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА407689
Місечко, Наталія Орестівна. Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Місечко Наталія Орестівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СО28812
Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання [Текст] : рецептури, технологічні інструкції / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : Укрхлібпром, 2007. - 72 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ2674
Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 25832-89; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 23 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 22-23
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА441457
Махинько, Валерій Миколайович. Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 36 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС49342сл
Доценко, Виктор Федорович. Научное обоснование и разработка технологии хлеба с использованием нового углеводосодержащего сырья и сахарозаменителей [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.01 / Доценко Виктор Федорович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 535 л. Для сл. пользования.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА392268
Гомцян, Епраксия Хнкяносовна. Разработка технологии производства хлебобулочных изделий функционального назначения [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Гомцян Епраксия Хнкяносовна ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 28 с. : рис., табл. - Текст вірм.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС65473
Солоницкая, Ирина Валерьевна. Разработка технологий хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности с использованием листовых овощей и зеленой массы амаранта [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Солоницкая Ирина Валерьевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 205 л.: рис. - л. 139-164.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА442983
Галясний, Іван Володимирович. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Галясний Іван Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС140227
Цуканова, Олена Сергіївна. Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Цуканова Олена Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 372 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 184-210.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА403668
Цуканова, Олена Сергіївна. Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Цуканова Олена Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА425609
Запаренко, Ганна Володимирівна. Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запаренко Ганна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА308598
Солоницька, Ірина Валеріївна. Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Солоницька Ірина Валеріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА799049
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] : монографія / [С. Г. Олійник та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 107 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-107. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-375-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА435092
Губеня, В'ячеслав Олександрович. Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Губеня В'ячеслав Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС138598
Ткачук, Юрій Михайлович. Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ткачук Юрій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 239 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-174.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА406388
Ткачук, Юрій Михайлович. Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ткачук Юрій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА299743
Ващенко, Валентина Вікторівна. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ващенко Валентина Вікторівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |