Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (67)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ІВ196190 Mitek M. Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Текст] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie)
2.РА308919 Абдусамиев Ф. Т. Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.
3.РА291629 Білоконь Т. І. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : Автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
4.ДС50220 Белоконь Т. И. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.
5.РА375387 Берник І. М. Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.
6.ДС121690 Берник І. М. Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 204 арк. : рис.
7.РА443696 Бободжонова Г. Н. Получение и водопоглощающая способность компонентов распада протопектина корзинки подсолнечника [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 02.00.04 / Бободжонова Гулмира Назировна. - Душанбе, 2018. - 25 с. : рис., табл.
8.ДС72585 Богданов Є. С. Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 157 арк.
9.РА315759 Богданов Є. С. Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.
10.ДС40662 Бойко А. В. Исследование процесса электромембранной подготовки воды в пектиновом производстве [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Бойко Александр Витальевич ; КТИПП. - К., 1993. - 152 с.
11.РА289626 Гааг О. С. Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.
12.ДС48364 Гааг О. С. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.
13.ДС76919 Гнатенко М. А. Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 215 арк.
14.РА319623 Гнатенко М. А. Розробка технології пектинових екстратів та способу їх сушіння [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 23 с.
15.РА423658 Горшкова Р. М. Физико-химические и технологические основы получения продуктов распада протопектина растительного сырья [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 02.00.04 / Горшкова Раиса Михайловна. - Душанбе, 2016. - 47 с. : рис., табл.
16.РА400180 Гузенко В. В. Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис.
17.ДС143578 Гузенко В. В. Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 273 арк. : табл., рис.
18.ВА693219 Донченко Л. В. Пектин: основные свойства и применение [Текст] : монография / Л. В. Донченко, Г. Г. Фирсов. - М. : ДеЛи принт, 2007. - 275 с.: рис.
19.ВА804554 Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2016. - 175 с. : рис., табл.
20.РА396178 Зотова І. О. Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ірина Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського