Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (67)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ІВ196190 Mitek M. Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Текст] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie)
2.РА289626 Гааг О. С. Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.
3.ДС84502 Шапар Р. О. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т технічної теплофізики. - К., 2004. - 209 арк.
4.РА331149 Шапар Р. О. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2004. - 23 с.: рис.
5.РА422069 Омельчук Є. О. Біотехнологія целюлолітичних ферментних препаратів термотолерантних мікроміцетів родів Aspergillus i Corynascus [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Омельчук Євген Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.
6.РА396178 Зотова І. О. Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ірина Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис., табл.
7.РА295196 Куянов Ю. Ю. Гідроліз пектинових речовин із яблучної сировини з використанням НВЧ-енергії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрій Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.
8.ДС52630 Куянов Ю. Ю. Гидролиз пектиновых веществ из яблочного сырья с использованием СВЧ-энергии [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрий Юрьевич ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 152 л.+ прил.
9.РА308919 Абдусамиев Ф. Т. Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.
10.ВА804554 Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2016. - 175 с. : рис., табл.
11.ДС48364 Гааг О. С. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.
12.ДС149705 Зотова И. А. Использование высокого давления для обработки яблочных выжимок с целью интенсификации процесса извлечения пектина [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ирина Александровна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2012. - 202 л. : рис., табл.
13.ДС40662 Бойко А. В. Исследование процесса электромембранной подготовки воды в пектиновом производстве [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Бойко Александр Витальевич ; КТИПП. - К., 1993. - 152 с.
14.РА326272 Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.
15.ДС81350 Москалюк И. В. Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л.
16.РА376378 Рахматов Б. С. Композиционная неоднородность пектиновых веществ [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 02.00.04 / Рахматов Баходур Сайдалиевич. - Душанбе, 2010. - 24 с. : рис., табл.
17.ВА624877 Ильина И. А. Научные основы технологии модифицированных пектинов [Текст] / И. А. Ильина. - Краснодар : [б.и.], 2001. - 311 с.: рис.
18.РА325842 Мкртчян Т. А. Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.
19.Р79806 Пектин і пектинопродукти [Текст] : Бібліогр. покажчик / Український держ. ун-т харчових технологій ; уклад. Н. В. Плотникова, О. Б. Реуцька. - К. : [б.в.], 1996. - 30 с.
20.СТ4619 Пектин. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 27 с. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського