Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (67)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС40662 Бойко А. В. Исследование процесса электромембранной подготовки воды в пектиновом производстве [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Бойко Александр Витальевич ; КТИПП. - К., 1993. - 152 с.
2.ДС40832 Рубинов С. Р. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 106 с.
3.ДС43425сл Эгамбердиев Н. Б. Разработка безотходных биотехнологий новых видов продуктов брожения и пектина из местного нетрадиционного сырья [Текст] : Дис...д-ра техн.наук в форме науч.докл.:05.18.07;05.18.05 / Эгамбердиев Нумон Бабаевич ; КТИПП. - К., 1993. - 82 с.
4.ДС48364 Гааг О. С. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.
5.ДС50220 Белоконь Т. И. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.
6.ДС52630 Куянов Ю. Ю. Гидролиз пектиновых веществ из яблочного сырья с использованием СВЧ-энергии [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрий Юрьевич ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 152 л.+ прил.
7.ДС81350 Москалюк И. В. Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л.
8.ДС84502 Шапар Р. О. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т технічної теплофізики. - К., 2004. - 209 арк.
9.ДС57921 Свінціцька А. І. Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 153 л.
10.ДС41556 Хаддад Бассам Махфуд Разработка технологии низкометоксилированного пектина для получения консервированных желеобразных продуктов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова ; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1993. - 126 с.
11.ДС65505 Семакова М. В. Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис.
12.ДС72585 Богданов Є. С. Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 157 арк.
13.ДС76919 Гнатенко М. А. Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 215 арк.
14.РА289626 Гааг О. С. Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.
15.РА291629 Білоконь Т. І. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : Автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
16.РА292930 Нелина В. В. Разработка и совершенствование технологий пектина и пектинопродуктов [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Нелина Валентина Владимировна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 49 с.
17.РА325842 Мкртчян Т. А. Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.
18.РА326272 Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.
19.РА295196 Куянов Ю. Ю. Гідроліз пектинових речовин із яблучної сировини з використанням НВЧ-енергії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрій Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.
20.РА298689 Свінціцька А. І. Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 20 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського