Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (32)
Пошуковий запит: (<.>U=Л852$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС93631 Грабовська О. В. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 350 , [221]арк.: рис., табл.
2.ДС90490 Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл.
3.ДС91441 Майданець О. М. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод.
4.ДС101885 Башта А. О. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 258 арк.
5.ДС62792 Киселев С. В. Разработка биотехнологии получения природных углеводсодержащих подсластителей [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Киселев Сергей Викторович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 194 л.
6.ДС95867 Кузнєцова І. В. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 214 , [131]арк.: рис., табл.
7.РА335967 Майданець О. М. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.
8.РА339496 Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.
9.РА349987 Башта А. О. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.
10.РА342420 Кузнєцова І. В. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
11.РА343066 Грабовська О. В. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.
12.РА363545 Ребенок Є. В. Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.
13.РА363318 Сабадаш Н. І. Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сабадаш Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.
14.РА307304 Кисельов С. В. Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Кисельов Сергій Вікторович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 16 с.
15.СТ1032 Крохмаль модифікований. Визначання вмісту ацетилу. Ензиматичний метод (ISO 11213:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)
16.СТ1040 Продукти гідролізу крохмалю. Метод визначання вмісту води. Модифікована методика Карла Фішера (ISO 5381:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)
17.СТ1039 Продукти гідролізу крохмалю. Визначання відновлювальної здатності і декстрозного еквівалента. Метод Лейна і Ейнона з постійним титром (ISO 5377:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)
18.СТ2922 Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України)
19.СТ3250 Декстрини. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України)
20.СТ1832 Продукти гідролізу крохмалю; Визначання складу глюкозних сиропів, фруктозних і гідрогенізованих глюкозних сиропів методом рідинних хроматографій високороздільної здатності (ISO 10504:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського