Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861.22$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.ДС41541 Гордиенко Л. В. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.
2.ДС51987 Молодожен Ю. Б. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.
3.ДС75361 Золотарева Л. А. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л.
4.ДС66540 Артамонова М. В. Разработка технологии желированной продукции с использованием микробных полисахаридов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Владимировна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 289 л.
5.РА294868 Молодожен Ю. Б. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук:05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.
6.РА310924 Артамонова М. В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.
7.РА322433 Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.
8.ВА736129 Самохвалова О. В. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : монографія / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 108 с. : рис., табл.
9.РА381313 Соловйова О. Л. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.
10.ДС126874 Соловйова О. Л. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 264 арк. : рис., табл.
11.РА394615 Туз Н. Ф. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.
12.РА418394 Аветісян К. В. Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Аветісян Карине Валерівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с. : табл., рис.
13.ВА796859 Артамонова М. В. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 133 с. : рис., табл.
14.ДС149690 Туз Н. Ф. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 274 арк. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського