Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 155
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС56623
Завадинская, Елена Юрьевна. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС81535
Чуйко, Андрей Николаевич. Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС82665
Горяйнова, Юлія Артурівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 231 арк.: рис., табл. - арк. 161-184
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС94103
Своєволіна, Галина Василівна. Удосконалення технології заварних пряників [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Своєволіна Галина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 182-201
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС94028
Залевська, Надія Олексіївна. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС88579
Лебединець, Віра Тарасівна. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк. - арк. 155-181
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС92148
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 320 арк. - арк. 165-190
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС102379
Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС103020
Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335 Дві кн. одиниці
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС106593
Кір'янова, Ганна Анатоліївна. Удосконалення технології термостабільних желейних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кір'янова Ганна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 231 арк. - арк. 152-169
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС108094
Полякова, Алла Веніамінівна. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС58129
Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС59369
Черная, Нина Викторовна. Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС59271
Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС63751
Медведєва, Анжеліка Олександрівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС67448
Павлишин, Маріанна Львівна. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк. - арк. 142-183
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС64397
Олексієнко, Наталія Валентинівна. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 298 л. - л. 160-177
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС76632
Дідик, Інна Вікторівна. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дідик Інна Вікторівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2003. - 277 арк. - арк. 140-161
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС76918
Чудік, Юлія Вікторівна. Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Чудік Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - Х., 2002. - 316 арк. - арк. 164-182
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС96742
Макарова, Ольга Васильевна. Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий на основе композитных смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 288 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 174-214
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |