Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (69)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС88579 Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк.
2.ДС108094 Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк.
3.ДС58129 Кравченко М. Ф. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод.
4.ДС63751 Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л.
5.ДС67448 Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк.
6.РА312268 Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
7.РА338600 Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 19 с.
8.РА363772 Собко А. Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Собко Анна Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 21 с.
9.РА367516 Жидецька І. В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.
10.РА299745 Кравченко М. Ф. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.
11.РА309067 Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.
12.РА357197 Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 20 с.
13.СТ665 Вафлі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов, В. Назаренко. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с., ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)
14.ВА584951 Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол)
15.ВА576690 Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с.
16.СТ688 Крекер. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)
17.СТ3403 Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)
18.СТ3363 Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)
19.СТ2531 Кекси. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)
20.СТ2564 Рулети бісквітні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського