Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС88579 Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк.
|
2. | ДС108094 Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк.
|
3. | ДС58129 Кравченко М. Ф. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод.
|
4. | ДС63751 Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л.
|
5. | ДС67448 Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк.
|
6. | РА312268 Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
|
7. | РА338600 Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 19 с.
|
8. | РА363772 Собко А. Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Собко Анна Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 21 с.
|
9. | РА367516 Жидецька І. В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.
|
10. | РА299745 Кравченко М. Ф. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.
|
11. | РА309067 Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.
|
12. | РА357197 Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 20 с.
|
13. | СТ665 Вафлі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов, В. Назаренко. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с., ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)
|
14. | ВА584951 Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол)
|
15. | ВА576690 Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с.
|
16. | СТ688 Крекер. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)
|
17. | СТ3403 Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)
|
18. | СТ3363 Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)
|
19. | СТ2531 Кекси. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)
|
20. | СТ2564 Рулети бісквітні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)
|
| |