Пошуковий запит: (<.>U=Л870.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС101929 Олексійчук О. В. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 188 арк.
|
2. | ДС58536 Хіврич Б. І. Розробка технології солоду гороху [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 141 л.+ дод.
|
3. | ДС59218 Фролова Н. Е. Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 138 л.
|
4. | ДС58467 Денисов М. О. Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 130 л. + дод.
|
5. | ДС78447 Піддубний В. А. Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 162 арк.
|
6. | РА349769 Олексійчук О. В. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 19 с.
|
7. | РА365110 Підлісний В. В. Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Підлісний Віталій Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с. : рис.
|
8. | РА300128 Денисов М. О. Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.
|
9. | РА300922 Фролова Н. Е. Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.
|
10. | РА300667 Хіврич Б. І. Розробка технології солоду гороху [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.
|
11. | РА324851 Піддубний В. А. Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 17 с.: рис.
|
12. | Р80913 Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна [Текст] / В. М. Ковбаса [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 20 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.2)
|
13. | ВА595095 Домарецький В. А. Технологія солоду та пива [Текст] : Підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис.
|
14. | СТ1461 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Р. Білошицька [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ с., 30 с. - (Національний стандарт України)
|
15. | СТ2854 Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Коренькова [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 34 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України)
|
16. | ВА640512 Соколенко А. І. Транспортно-технологічні системи пивзаводів [Текст] / А. І. Соколенко [и др.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2002. - 304 с.: рис.
|
17. | ДС112426 Підлісний В. В. Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Підлісний Віталій Володимирович ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський, 2009. - 154 арк. : рис., табл.
|
18. | РА393865 Мукоїд Р. М. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.
|
19. | РА399222 Бут С. А. Оптимізація взаємодії матеріальних та енергетичних потоків у виробництвах солодів і пива [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Бут Сергій Анатолійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.
|
20. | РА399599 Ковальова О. С. Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ковальова Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.
|
| |