Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (25)
Пошуковий запит: (<.>U=Л870.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА409685

Бойко, Марина Іванівна.
Технологія зернового екстракту із тритікале [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бойко Марина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА399222

Бут, Сергій Анатолійович.
Оптимізація взаємодії матеріальних та енергетичних потоків у виробництвах солодів і пива [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Бут Сергій Анатолійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА419040

Герасименко, Тетяна Михайлівна.
Автоматизоване управління солодосушаркою в класі нестаціонарних систем [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Герасименко Тетяна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС58467

Денисов, Михайло Олексійович.
Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 130 л. + дод. - л. 124-130

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА300128

Денисов, Михайло Олексійович.
Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА595095

Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія солоду та пива [Текст] : підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис. - ISBN 966-05-0141-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА399599

Ковальова, Олена Сергіївна.
Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ковальова Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС144177

Ковальова, Олена Сергіївна.
Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ковальова Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 242, [1] арк. : табл., рис., іл. - Бібліогр.: арк. 167-184.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС141508

Мукоїд, Роман Миколайович.
Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 177 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-132.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА393865

Мукоїд, Роман Миколайович.
Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС101929

Олексійчук, Оксана Володимирівна.
Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 188 арк. - арк. 129-145

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА349769

Олексійчук, Оксана Володимирівна.
Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА843560

Півоваров, Олександр Андрійович.
Сучасні методи інтенсифікації солодорощення [Текст] : монографія / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова ; ДВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2020. - 242 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 229-242. - 300 прим. - ISBN 978-617-7478-55-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС78447

Піддубний, Володимир Антонович.
Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 162 арк. - арк.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА324851

Піддубний, Володимир Антонович.
Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 17 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС112426

Підлісний, Віталій Володимирович.
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Підлісний Віталій Володимирович ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський, 2009. - 154 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-136.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА365110

Підлісний, Віталій Володимирович.
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Підлісний Віталій Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
Р80913


Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна [Текст] / В. М. Ковбаса [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 20 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.2). - ISBN 5-7778-0240-0

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
19.
ВА640512

Соколенко, Анатолій Іванович.
Транспортно-технологічні системи пивзаводів [Текст] / А. І. Соколенко [и др.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2002. - 304 с.: рис. - Бібліогр.: с. 301-303. - ISBN 966-505-003-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ10467


Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4658:2006 ; Чинний від 2020-03-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського