Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.09$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.ДС45516 Кулик А. В. Разработка и внедрение эффективных технологий переработки сладкой виноградной выжимки и дрожжей [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Кулик Анатолий Валентинович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 130 л.
2.ДС42873 Щелкунов Л. Ф. Характеристика вторичных ресурсов переработки винограда и технология консервирования пищевых продуктов на их основе [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Щелкунов Леонид Федорович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 260 л.
3.СТ1969 Барда дріжджова з відходів виноробства. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Авідзба [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 6 с. - (Національний стандарт України)
4.ВА714318 Основы процессов обезвреживания экологически вредных отходов виноделия [Текст] : [монография] / В. В. Ковалев [и др.] ; АН Молдовы, Институт химии АН Молдовы, Научно-исследовательский Центр Прикладной и Экологической химии, Молдавский гос. ун-т, Молдавский Национальный ин-т виноградарства и вина. - Кишинэу : [б.и.], 2007. - 343 с.
5.РА406653 Якушенко Є. М. Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис.
6.СТ7603 Насіння виноградне для промислового перероблення. Технічні умови [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
7.СТ7602 Мука кормова з виноградної вичавки. Технічні умови [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
8.РА420912 Соколова І. Ф. Комплексна оцінка та прогнозування впливу підприємств первинного виноробства на довкілля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 21.06.01 / Соколова Ірина Федорівна ; Кременчуц. нац. ун-т ім. Михайла Остроградського . - Кременчук, 2016. - 24 с. : рис., табл.
9.СТ8020 Олія з насіння винограду. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
10.СТ9190 Екстракт водно-спиртовий із виноградної вичавки. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України)
11.РА439625 Городиська О. В. Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Городиська Олена Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 21 с. : рис., табл.
12.РА442981 Брикова Т. М. Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Брикова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 24 с. : рис., табл.
13.ДС140152 Якушенко Є. М. Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 279 арк. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського