Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.11$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.ДС86627 Шарапова Т. А. Разработка методов оценки и способа активации танина для стабилизации белых столовых виноматериалов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Шарапова Татьяна Александровна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 182 л.
2.ДС74833 Толстенко Д. П. Разработка методики определения оптимальной схемы обработки белых столовых виноматериалов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Толстенко Дмитрий Павлович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2002. - 148 л.
3.ДС101889 Гемаев Х. З. Совершенствование технологии производства белых столовых вин на основе использования препаратов древесины дуба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Гемаев Хасан Зубаевич ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 185 л.
4.ДС67560 Храмченкова И. В. Разработка системы контроля процесса созревания ординарных белых крепких виноматериалов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Храмченкова Ирина Валериевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 292 л.
5.РА350365 Гемаєв Х. З. Удосконалення технології виробництва білих столових вин на основі використання препаратів деревини дуба [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Гемаєв Хасан Зубайович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 18 с.
6.РА310429 Храмченкова І. В. Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Храмченкова Ірина Валеріївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.
7.РА318394 Толстенко Д. П. Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Толстенко Дмитро Павлович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2002. - 18 с.
8.РА332984 Шарапова Т. О. Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Шарапова Тетяна Олександрівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с.
9.РА377247 Ткаченко О. Б. Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Оксана Борисівна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 44 с. : рис., табл.
10.ДС122302 Ткаченко О. Б. Научные основы совершенствования технологии белых столовых вин путём регулирования окислительно-восстановительных процессов их производства [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Оксана Борисовна ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 460 л. : рис., табл.
11.РА418553 Тенетка А. І. Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тенетка Аліна Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис., табл.
12.РА424952 Тринкаль О. В. Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тринкаль Ольга Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.
13.РА438622 Щербина В. А. Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Щербина Віта Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.
14.ДС153617 Щербина В. А. Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Щербина Віта Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 223 арк. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського