Пошуковий запит: (<.>U=Л880.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
|
| | |
|
1. | РА350638
Аксьонова, Олена Федорівна. Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Аксьонова Олена Федорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС101890
Аксьонова, Олена Федорівна. Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Аксьонова Олена Федорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 211 арк. - арк. 161-179
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС139770
Коваленко, Ірина Вікторівна. Розробка технології водопідготовки для виробництва напоїв для спортсменів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Ірина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 147-166. Отримано у пошкодж. вигляді.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС140527
Вєтров, Дмитро Ігорович. Удосконалення технології водопідготовки для приготування напоїв з чайної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Вєтров Дмитро Ігорович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 171 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 123-133.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА402626
Вєтров, Дмитро Ігорович. Удосконалення технології водопідготовки для приготування напоїв з чайної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Вєтров Дмитро Ігорович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА402991
Коваленко, Ірина Вікторівна. Розробка технології водопідготовки для виробництва напоїв для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коваленко Ірина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |