Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (6)Автореферати дисертацій (71)Реферативна база даних (660)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 682
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА369564

Попова, Наталя Олександрівна.
Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Попова Наталя Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
В348384/Ч. 2

Колтунов, Віктор Андрійович
Якість плодоовочевої продукції та технологія її зберігання [Текст] / В. А. Колтунов. - К. : Київський національний торговельно-економічний ун-т, 2004 . - ISBN 966-629-122-3.
Ч. 2 : Якість і збереженість плодів та ягід. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 249 с.: табл. - ISBN 966-629-124-X (Ч. 2)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
В348384/Ч. 1

Колтунов, Віктор Андрійович
Якість плодоовочевої продукції та технологія її зберігання [Текст] / В. А. Колтунов. - К. : Київський національний торговельно-економічний ун-т, 2004 . - ISBN 966-629-122-3.
Ч. 1 : Якість і збереженість картоплі та овочів. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 568 с.: табл. - ISBN 966-629-123-1

Рубрики:




Видання зберігається у :



      
4.
РА353467

Медведкова, Інна Ігорівна.
Якість і збереженість свіжих тепличних томатів із застосуванням обробки плівкоутворювальною композицією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Інна Ігорівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА747395

Білак, Слава Петрівна.
Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-671-255-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ3156


Ядро кунжуту смажене. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1826-88; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III,10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ4104


Ядра фісташок в оболонці та очищені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDP-10:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ4102


Ядра мигдалю. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-06:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ4129


Ядра ліщинних горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-04:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ11115


Ядра горіхів кеш'ю. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2020-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ4103


Ядра волоських горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-02:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ2469


Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ8428


Ядра абрикосів очищені солодкі. Технічні умови (ISO 6479:1984) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ3683


Яблука. Зберігання в холодильній камері (ISO 1212:1995, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ3684


Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ4416


Яблука сушені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-16:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Текст рос. мовою

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ8583


Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ8889


Яблука свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ5310


Яблука свіжі для промислового переробляння. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1894-91 (та зі скасуванням ГОСТ 27572-87) ; Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ8959


Яблука квашені. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського