Пошуковий запит: (<.>U=Л91$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 682
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА369564
Попова, Наталя Олександрівна. Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Попова Наталя Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | В348384/Ч. 2
Колтунов, Віктор Андрійович Якість плодоовочевої продукції та технологія її зберігання [Текст] / В. А. Колтунов. - К. : Київський національний торговельно-економічний ун-т, 2004 . - ISBN 966-629-122-3. Ч. 2 : Якість і збереженість плодів та ягід. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 249 с.: табл. - ISBN 966-629-124-X (Ч. 2)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | В348384/Ч. 1
Колтунов, Віктор Андрійович Якість плодоовочевої продукції та технологія її зберігання [Текст] / В. А. Колтунов. - К. : Київський національний торговельно-економічний ун-т, 2004 . - ISBN 966-629-122-3. Ч. 1 : Якість і збереженість картоплі та овочів. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 568 с.: табл. - ISBN 966-629-123-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
4. | РА353467
Медведкова, Інна Ігорівна. Якість і збереженість свіжих тепличних томатів із застосуванням обробки плівкоутворювальною композицією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Інна Ігорівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА747395
Білак, Слава Петрівна. Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-671-255-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ3156
Ядро кунжуту смажене. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1826-88; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III,10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ4104
Ядра фісташок в оболонці та очищені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDP-10:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ4102
Ядра мигдалю. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-06:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ4129
Ядра ліщинних горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-04:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ11115
Ядра горіхів кеш'ю. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2020-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ4103
Ядра волоських горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-02:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ2469
Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ8428
Ядра абрикосів очищені солодкі. Технічні умови (ISO 6479:1984) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ3683
Яблука. Зберігання в холодильній камері (ISO 1212:1995, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ3684
Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ4416
Яблука сушені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-16:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України) Текст рос. мовою
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ8583
Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ8889
Яблука свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ5310
Яблука свіжі для промислового переробляння. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1894-91 (та зі скасуванням ГОСТ 27572-87) ; Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ8959
Яблука квашені. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |