Пошуковий запит: (<.>U=Л91$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 681
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ228668
Petrova, Zhanna Oleksandrivna. Energy-saving Heat Technologies for Obtaining Soy Based Plant Powders [Text] : [monograph] / Zh. O. Petrova, Yu. F. Sniezhkin, K. S. Slobodianiuk ; [Nat. Acad. of Sciences of Ukraine, Inst. of Engineering Thermophysics]. - Kyiv : Akademperiodyka, 2021. - 94, [1] p. : fig., tab. - (Project "Ukrainian scientific book in a foreign language"). - Бібліогр.: с. 86-95. - 150 copies прим. - ISBN 978-966-360-434-3 Парал. тит. арк. укр.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ІР9075
Radu, Oxana. Food composition based on walnut oil (Juglans regia L.) resistant to oxidative degradation [Text] : summ. of the doctoral thesis in techn. sciences / Oxana Radu ; Technical univ. of Moldova. - Chisinau, 2020. - 34 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 28-29. - 50 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | FAO/131.119
Dauthy, Mircea Enachescu. Fruit and vegetable processing [Text] / M. E. Dauthy. - Rome : FAO, 1995. - viii, 382 p. - (FAO Agricultural Services Bulletin , ISSN 1010-1365 ; 119). - ISBN 92-5-103657-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
4. | ІР8771
Fruit industry in Serbia [Text] / Serbia investment and export promotion agency. - Belgrade : SIEPA, [20--?]. - 24 p. : ill.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | MFI2768/1-2
Wernli, R Manuela. Investigations on the quality of spinach and on its changes during cold storage [Text] : diss. / R. M. Wernli ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 119 p.:ill. - (Diss ETH ; 11104) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | Österr.bibl./№5332
Strallhofer-Hödl, Heidelore. Kernölkönigin und Kürbislotter [Text] : Einkaufs- und Reiseführer zu den Kernölmühlen und -Bauern der Steiermark / H. Strallhofer-Hödl. - Graz : Unikum, 1999. - 152 S.: Phot., Kart. - ISBN 3-901284-19-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
7. | ІВ196924
Witrowa-Rajchert, Dorota. Rehydracja jako wskaźnik zmian zachodzących w tkance roślinnej w czasie suszenia [Text] / D. Witrowa-Rajchert. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW, 1999. - 81 s.: rys. - Бібліогр.: S.: 73-80. - ISBN 83-87660-95-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
8. | ІВ198708/z 1 dod.
Viberg, Uno. Studies of the effects of industrial processing on fruit [Text] : dissertation / U. Viberg. - Lund : Lund Institute of technology, 1998. - pag.var.: fig.+ dod. (1 l.). - Бібліогр.: v kinci rozd.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
9. | MFI3176/1-2
Girardin, Olivier. Technologie après-récolte de l'igname: étude de l'amélioration du stockage traditionnel en Côte d'Ivoire [Text] : thèse / O. Girardin ; 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
10. | ІВ216299
"Technology on reducing post-harvest losses and maintaining quality of fruits and vegetables", AARDO workshop (2010 ; Taiwan). Technology on reducing post-harvest losses and maintaining quality of fruits and vegetables [Text] : proceedings of 2010 AARDO workshop, held at Taiwan Agricultural research inst., Council of agriculture, Taiwan, ROC, 3-9 October 2010 / Afro-Asian rural development organization (AARDO), Council of agriculture, Executive Yuan, Republic of China (COA) ; ed. by Chao-Chia Huang [et al.]. - Taiwan, ROC : Taiwan agricultural research inst., Council of agriculture, 2010. - VIII, 230 p. : fig., tab., phot. - (Special publications of TARI ; №147). - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-986-02-61006-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ECE/TRADE/387.
UNECE Standard on the marketing and commercial quality control of sweet peppers [Text] : explanatory brochure. - New York ; Geneva : UN, 2009. - iii, 74 p. : il. - ISBN 978-92-1-117009-2
Рубрики:
http://www.unece.org/fileadmin/DAM/publications/oes/Trade_Peppers.Compressed.pdf
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
12. | ІС14624
Dimitrova, Nadya Radeva. Untersuchungen zur Chrakterisierung ausgewählter pflanzlicher Inhaltsstoffe aus Pflanzen der Gattung Allium [Text] : Diss. / Nadya Radeva Dimitrova ; Fak. für Verfahrens- und Systemtechnik der Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg. - Magdeburg : Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg, 2013. - 147 S. : Abb., Tab. - Бібліогр.: с. 131-143
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | MFI2912/1-2
Perren, Rainer. Untersuchungen über das Rösten von Haselnüssen [Text] : Abh. / R. Perren ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 141 S.:Abb. - (Diss ETH ; 11654) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
14. | ІВ216117
Ζάμβαλντ, Ακίμ. Αποξηραινω και συντηρω μόνος μου [Text] = Apoxeraino kai syntero monos moy/Akim Zambalnt (gre) : φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 128 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-152-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ4112
Інжир сушений. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-14:1996, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА812750
Жеплінська, Марія Михайлівна. Інноваційні ресурсоощадні технологіїї переробки топінамбуру [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська, В. В. Шутюк, Ю. Г. Сухенко. - Київ : Компринт, 2017. - 335 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 235-265. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-441-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА836283
Інноваційні технології харчової продукції [Текст] : колект. монографія / [М. І. Беляєв та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф., Заслуж. діяча науки і техніки України Г. В. Дейниченка. - Харків : Факт, 2019. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-912-5 До 50-річчя Каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі (1969-2019).
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС151743
Бурлака, Тетяна Василівна. Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Бурлака Тетяна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 228 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-183.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА433389
Бурлака, Тетяна Василівна. Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Бурлака Тетяна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій . - Київ, 2018. - 22 с. : рис., табл.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА816190
Жеплінська, Марія Михайлівна. Інтенсифікація процесу сушіння овочів [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська. - Київ : Компринт, 2017. - 162 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-928-480-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |