Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС45431 Юсеф А. Энергетическая оценка комбинированных методов холодильной технологии хранения свежего растительного сырья [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.14 / Юсеф Антон ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 230 л.:рис.
|
2. | ДС90163 Балан Е. Ф. Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения и транспортирования растительного сырья [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Балан Евгений Филиппович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2004. - 406 л.: рис., табл.+ 235л. прил.
|
3. | ДС90364 Степаненко Д. С. Влияние электроионизированной воздушной среды на длительность хранения плодов черешни [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Степаненко Дмитрий Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Херсон, 2005. - 270 л.
|
4. | ДС106774 Янчарек М. М. Научно-технические основы процессов тепломассообмена в тепловых камерах при хранении фруктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Янчарек Мариан Марек ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2008. - 375 л.+ прил.
|
5. | ДС55774 Мельник О. В. Застосування штучного холоду для зберігання продукції плодівництва [Текст] : Дис... д-ра с.-г. наук: 06.00.07; 06.00.29 / Мельник Олександр Васильович ; Національний аграрний ун-т, Уманська сільськогосподарська академія. - К., 1996. - 401 л.
|
6. | ДС62212 Аль-Ахрас Гассан Халед Мохаммед Теплофизические аспекты холодильного хранения плодоовощной продукции в условиях жаркого климата [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.04.03 / Одесская гос. академия холода. - О., 1999. - 160 л.
|
7. | РА295621 Мельник О. В. Застосування штучного холоду для зберігання продукції плодівництва [Текст] : Автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.00.07; 06.00.29 / Мельник Олександр Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1997. - 47 с.: рис.
|
8. | РА339697 Степаненко Д. С. Вплив електроіонізованого повітряного середовища на тривалість зберігання плодів черешні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Степаненко Дмитро Сергійович ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 19 с.
|
9. | РА344279 Загорко Н. П. Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надія Петрівна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2006. - 24 с.
|
10. | РА305963 Аль-Ахрас Гассан Халед Мохаммед Теплофізичні аспекти холодильного зберігання плодоовочевої продукції в умовах жаркого клімату [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.04.03 / Аль-Ахрас Гассан Халед Мохаммед ; Одес. держ. акад. холоду. - О., 1999. - 16 с.
|
11. | РА332985 Балан Є. П. Біоенергетичні основи холодильної технології зберігання та транспортування рослинної сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Балан Євген Пилипович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2004. - 34 с.
|
12. | РА357190 Янчарек М. М. Науково-технічні основи процесів тепломасообміну в теплових камерах при зберіганні фруктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Янчарек Маріан Марек ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 40 с.
|
13. | РА358844 Нгуєн В'єн Зунг Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Нгуєн В'єн Зунг ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2008. - 20 с.
|
14. | ДС109410 Нгуен Вьет Зунг Разработка процессов холодильной технологии плодов манго методами теплофизического моделирования [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Одес. гос. акад. холода ; Одесская государственная академия холода. - О., 2008. - 239 л. : рис., табл.
|
15. | В344352/Ч. 1 Охлаждение и замораживание растительного сырья. Ч. 1:Охлаждение [Текст]. - [Б. м.] : [б.и.], 2000. - 74 с.: рис.
|
16. | СТ1037 Картопля, коренеплоди та круглокачанна капуста. Настанови щодо зберігання в буртах із примусовим вентилюванням (ISO 6822:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)
|
17. | СТ9385 Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)
|
18. | СТ1425 Виноград столових сортів. Настанови щодо зберігання на холоді (ISO 2168:1974, MOD) [Текст] / розроб. В. Косюра [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України)
|
19. | СТ1488 Фрукти й овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначання та вимірювання (ISO 2169-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)
|
20. | СТ3089 Фрукти та овочі. Дозарювання після зберігання на холоді (ISO 3659-1977, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)
|
| |