Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (34)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА747395 Білак С. П. Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл.
2.СТ8879 Фрукти, овочі та продукти перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)
3.СТ9051 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
4.ДС122726 Белінська С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 472 арк. : рис., табл.
5.РА377600 Белінська С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.
6.ВА765944 Орлова Н. Я. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 195 с. : рис., табл.
7.РА452870 Камінська С. В. Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Камінська Світлана Владиславівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.
8.РА310059 Белінська С. О. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 22 с.
9.ДС65517 Белінська С. О. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис.
10.РА323680 Одарченко Д. М. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
11.ДС77456 Одарченко Д. М. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 219 арк.
12.ВА660102 Одарченко А. М. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом [Текст] : Навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 324 с.
13.РА293658 Орлова Н. Я. Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталія Язепівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 54 с.
14.ДС54328 Орлова Н. Я. Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.
15.РА444926 Погарський О. С. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Погарський Олексій Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.
16.РА412109 Тарасенко В. Г. Технологічно-конструктивне обґрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тарасенко Віра Григорівна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20 с. : рис.
17.РА348481 Ломейко О. П. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Олександр Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2007. - 20 с.: рис.
18.ДС98232 Ломейко А. П. Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл.
19.РА293286 Павлюк Р. Ю. Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : Автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.
20.РА393545 Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Ялпачик Володимир Федорович ; Одес. держ. акад. холоду. - О., 2012. - 32 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського