Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА747395 Білак С. П. Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл.
2.РА377600 Белінська С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.
3.ДС122726 Белінська С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 472 арк. : рис., табл.
4.РА310059 Белінська С. О. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 22 с.
5.ДС65517 Белінська С. О. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис.
6.ВА840639 Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл.
7.РА452870 Камінська С. В. Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Камінська Світлана Владиславівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.
8.ДС98232 Ломейко А. П. Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл.
9.РА348481 Ломейко О. П. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Олександр Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2007. - 20 с.: рис.
10.СТ4407 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України)
11.ВА786228 Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл.
12.ВА660102 Одарченко А. М. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом [Текст] : Навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 324 с.
13.ВА667193 Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості [Текст] : Навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / Д. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 360 с.: рис., табл.
14.РА323680 Одарченко Д. М. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
15.ДС77456 Одарченко Д. М. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 219 арк.
16.ВА827016 Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / [В. Ф. Ялпачик та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь : Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2018. - 216 с. : рис., табл.
17.ВА665023 Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 336 с.: рис., табл.
18.РА293658 Орлова Н. Я. Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталія Язепівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 54 с.
19.ВА765944 Орлова Н. Я. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 195 с. : рис., табл.
20.ДС54328 Орлова Н. Я. Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського