Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА786228 Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл.
2.ВА840639 Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл.
3.ВА665023 Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 336 с.: рис., табл.
4.ВА667193 Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості [Текст] : Навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / Д. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 360 с.: рис., табл.
5.СТ4407 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України)
6.ВА745630 Сімахіна Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів [Текст] : монографія / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко. - К. : Сталь, 2011. - 363 с. : рис., табл.
7.ВА827016 Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / [В. Ф. Ялпачик та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь : Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2018. - 216 с. : рис., табл.
8.ДС54544 Парфенова Н. А. Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : Дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталья Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 165 с.
9.РА297918 Парфенова Н. А. Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталия Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 23 с.
10.ДС53886 с прил.1 Павлюк Р. Ю. Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.
11.ДС149871 Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Ялпачик Володимир Федорович ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2012. - 399 арк. : рис., табл.
12.РА393545 Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Ялпачик Володимир Федорович ; Одес. держ. акад. холоду. - О., 2012. - 32 с.
13.РА293286 Павлюк Р. Ю. Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : Автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.
14.ДС98232 Ломейко А. П. Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл.
15.РА348481 Ломейко О. П. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Олександр Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2007. - 20 с.: рис.
16.РА412109 Тарасенко В. Г. Технологічно-конструктивне обґрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тарасенко Віра Григорівна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20 с. : рис.
17.РА444926 Погарський О. С. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Погарський Олексій Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.
18.ДС54328 Орлова Н. Я. Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.
19.РА293658 Орлова Н. Я. Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталія Язепівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 54 с.
20.ВА660102 Одарченко А. М. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом [Текст] : Навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 324 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського