Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВА747395
Білак, Слава Петрівна. Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-671-255-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ8879
Фрукти, овочі та продукти перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | СТ9051
Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС122726
Белінська, Світлана Омельянівна. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 472 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 420-472.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА377600
Белінська, Світлана Омельянівна. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА765944
Орлова, Наталія Язепівна. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 195 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 186-195. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-591-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА452870
Камінська, Світлана Владиславівна. Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Камінська Світлана Владиславівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА310059
Белінська, Світлана Омелянівна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС65517
Белінська, Світлана Омелянівна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис. - арк. 164-184.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА323680
Одарченко, Дмитро Миколайович. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС77456
Одарченко, Дмитро Миколайович. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 219 арк. - арк. 160-183
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА660102
Одарченко, Андрій Миколайович. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 324 с. - Бібліогр.: с. 300-322. - ISBN 966-7885-29-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА293658
Орлова, Наталія Язепівна. Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталія Язепівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 54 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС54328
Орлова, Наталия Язеповна. Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА444926
Погарський, Олексій Сергійович. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Погарський Олексій Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА412109
Тарасенко, Віра Григорівна. Технологічно-конструктивне обґрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тарасенко Віра Григорівна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА348481
Ломейко, Олександр Петрович. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Олександр Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2007. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС98232
Ломейко, Александр Петрович. Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 182-199
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА293286
Павлюк, Раїса Юріївна. Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА393545
Ялпачик, Володимир Федорович. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Ялпачик Володимир Федорович ; Одес. держ. акад. холоду. - О., 2012. - 32 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |