Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВА786228
Одарченко, Андрій Миколайович. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0 На тит. арк. авт. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА840639
Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-150-1 135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій присвяч.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА665023
Орлова, Наталія Язепівна. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 336 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 321-335. - ISBN 966-629-172-Х
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА667193
Одарченко, Дмитро Миколайович. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / Д. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 360 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 346-357. - ISBN 966-7885-28-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ4407
Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 18-19
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА745630
Сімахіна, Галина Олександрівна. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів [Текст] : монографія / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко. - К. : Сталь, 2011. - 363 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-1555-73-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА827016
Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / [В. Ф. Ялпачик та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь : Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2018. - 216 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-567-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС54544
Парфенова, Наталья Алексеевна. Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталья Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 165 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА297918
Парфенова, Наталия Алексеевна. Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : автореф. дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталия Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС53886 с прил.1
Павлюк, Раиса Юрьевна. Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС149871
Ялпачик, Володимир Федорович. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Ялпачик Володимир Федорович ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2012. - 399 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 263-294.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА393545
Ялпачик, Володимир Федорович. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Ялпачик Володимир Федорович ; Одес. держ. акад. холоду. - О., 2012. - 32 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА293286
Павлюк, Раїса Юріївна. Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС98232
Ломейко, Александр Петрович. Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 182-199
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА348481
Ломейко, Олександр Петрович. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Олександр Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2007. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА412109
Тарасенко, Віра Григорівна. Технологічно-конструктивне обґрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тарасенко Віра Григорівна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА444926
Погарський, Олексій Сергійович. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Погарський Олексій Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС54328
Орлова, Наталия Язеповна. Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА293658
Орлова, Наталія Язепівна. Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталія Язепівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 54 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА660102
Одарченко, Андрій Миколайович. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 324 с. - Бібліогр.: с. 300-322. - ISBN 966-7885-29-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |