Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (34)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА747395

Білак, Слава Петрівна.
Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-671-255-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА377600

Белінська, Світлана Омельянівна.
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС122726

Белінська, Світлана Омельянівна.
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 472 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 420-472.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА310059

Белінська, Світлана Омелянівна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС65517

Белінська, Світлана Омелянівна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис. - арк. 164-184.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА840639


Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-150-1
135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій присвяч.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА452870

Камінська, Світлана Владиславівна.
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Камінська Світлана Владиславівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС98232

Ломейко, Александр Петрович.
Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 182-199

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА348481

Ломейко, Олександр Петрович.
Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Олександр Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2007. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ4407


Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА786228

Одарченко, Андрій Миколайович.
Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА660102

Одарченко, Андрій Миколайович.
Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 324 с. - Бібліогр.: с. 300-322. - ISBN 966-7885-29-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА667193

Одарченко, Дмитро Миколайович.
Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / Д. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 360 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 346-357. - ISBN 966-7885-28-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА323680

Одарченко, Дмитро Миколайович.
Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС77456

Одарченко, Дмитро Миколайович.
Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 219 арк. - арк. 160-183

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА827016


Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / [В. Ф. Ялпачик та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь : Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2018. - 216 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-567-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА665023

Орлова, Наталія Язепівна.
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 336 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 321-335. - ISBN 966-629-172-Х

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА293658

Орлова, Наталія Язепівна.
Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталія Язепівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 54 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА765944

Орлова, Наталія Язепівна.
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 195 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 186-195. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-591-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС54328

Орлова, Наталия Язеповна.
Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського